تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

کنفرانس آب‌ و‌ هوایی؛ امارات از نتانیاهو دعوت کرد

مقامات امارات متحده عربی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل دعوت کرده‌اند تا در کنفرانس آب و هوایی سازمان ملل موسوم به «کوپ ۲۸» که در ماه نوامبر در دبی برگزار می‌شود، شرکت کند.

کد خبر: ۱۵۰۰۴۹
۱۸:۳۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲

کنفرانس آب‌ و‌ هوایی؛ امارات از نتانیاهو دعوت کرد

دیدارنیوز: شیخ محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی و شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی علاوه بر بنیامین نتانیاهو، از اسحاق هرتزوگ رئیس جمهوری اسرائیل و ده‌ها تن از رهبران دیگر کشور‌های جهان از جمله بشار اسد رئیس جمهور سوریه برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آورده‌اند.

بنیامین نتانیاهو بلافاصله این دعوت را پذیرفته و از مقامات اماراتی به خاطر این اقدام تشکر کرده است. نخست وزیر اسرائیل بار‌ها خواستار روابط نزدیکتر با کشور‌های عربی در منطقه شده، با این حال از زمان امضای توافقنامه با امارات هنوز سفری رسمی به ابوظبی نداشته است.

ناظران می‌گویند این دعوت کمتر از دیدار دوجانبه بلندپایه‌ای است که نتانیاهو به دنبال آن بوده، با این حال سفر به این کشور عربی حاشیه خلیج فارس به عنوان نمادی از تقویت روابط بین دو کشور تلقی می‌شود.

نخست وزیر اسرائیل از زمان بازگشت به قدرت در اواخر سال گذشته سفر‌هایی رسمی به ایتالیا، آلمان و بریتانیا داشته است. وی امیدوار بود که مدت کوتاهی پس از روی کار آمدن دولت راستگرای خود از امارات دیدن کند، اما تنش در روابط با امارات عربی متحده بر سر بازدید یک تن از وزرای کابینه از منطقه‌ای در اورشلیم [بیت المقدس]باعث منتفی شدن آن سفر شد.

این اتفاق پس از آن رخ داد که ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل که با عنوان ملی‌گرایی افراطی شناخته می‌شود، از «کوه معبد» در بیت المقدس بازدید کرد. از آن‌جا که مسلمانان این محوطه را مسجدالاقصی می‌دانند، این بازدید‌ها تحریک‌آمیز تلقی شده و می‌تواند منجر به درگیری‌های جدید بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها شود. امارات در آن زمان این اقدام بن گویر را محکوم کرده بود.

اسرائیل و امارات متحده عربی به عنوان بخشی از توافقنامه «ابراهیم» در سال ۲۰۲۰ عادی‌سازی روابط دوجانبه را به طور رسمی آغاز کرده‌اند.

مذاکرات سالانه آب و هوایی سازمان ملل متحد، که تحت عنوان «کوپ» شناخته می‌شود، برای پاسخگو نگه داشتن کشور‌ها در قبال تعهدات خود برای کاهش انتشار کربن طراحی شده است.

انتخاب امارات متحده عربی، به عنوان کشوری نفت‌خیز و از بزرگترین صادرکنندگان گاز جهان، برای میزبانی کنفرانس آب و هوا انتقاد گروه‌ها و فعالان مختلف محیط زیست را به دنبال داشته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها