تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دست‌هایم مثل مردی که کار‌های سخت انجام می‌دهد، پینه بسته است

نایب‌قهرمان آسیا: شورای شهر با دادن «کتری» و «قوری» به من توهین کرد

در شرایطی که موج مهاجرت و فرار ورزشکاران ملی‌پوش رشته‌های مختلف از کشورمان در سال‌های اخیر اوج گرفته، اقدامات عجیب برخی مسوولان هنگام اهدای جوایز به کسانی که سال‌ها با کمترین امکانات و توجه به مدال‌های آسیایی و جهانی رسیده‌اند، بحث برانگیز شده است؛ از جمله جایزه به سارا عبدالملکی ورزشکار پاراکانو که پس از نایب قهرمانی و کسب مدال نقره در آسیا، کتری و قوری هدیه گرفته و آن را توهین‌آمیز می‌داند.

کد خبر: ۱۵۰۰۳۲
۱۴:۰۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲

نایب‌قهرمان آسیا: شورای شهر با دادن «کتری» و «قوری» به من توهین کرد

دیدارنیوز: ملی‌پوش رشته پاراکانو از مسئولان شورای شهر محل زندگی‌اش انتقاد کرد و اقدام اخیر آن‌ها را توهین خواند.

سارا عبدالملکی ورزشکار رشته پاراکانو چند هفته قبل در جریان مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا به میزبانی هند، موفق به کسب یک مدال نقره شد.

عبدالملکی به تازگی اقدام به انتشار ویدئویی از خودش کرد و در آن بابت هدیه «قوری و کتری» که از سوی شورای شهر دریافت کرده بود، به کنایه تجلیل کرد.

سارا عبدالملکی در این باره گفت: من تنها قایقران ملی‌پوش در استان البرز هستم، اما آدمی نیستم که بخواهم از کمبود‌ها ناله و گلایه کنم. تا الان هم هیچ حمایتی در استان نشده‌ام، اما به خاطر عشق به ورزش و پرچم کشورم تلاش کرده‌ام. مسائل مالی برایم اهمیتی ندارد، به طوری که حتی برای فعالیت قدرتمندتر در ورزش قرض هم کرده‌ام، اما رفتاری که اخیراً با من شد، توهین بود.

وی افزود: در این رشته شاید ۱۰ نفر هم مثل من و با شرایط من در دنیا وجود نداشته باشد. وقتی در زمستان تمرین می‌کنم، لباس‌هایم خیس می‌شود و یخ می‌زنم. در تابستان هم که زیر آفتاب سوزان هستیم و شرایط واقعاً سخت است. شاید باورتان نشود، اما دست‌هایم مثل مردی که کار‌های سخت انجام می‌دهد، پینه بسته است.

ملی‌پوش رشته پاراکانو عنوان کرد: ۷، ۸ روز قبل بود که از شورای شهر به منزل ما آمدند و دیدم که با خودشان هدیه‌ای آورده و آن‌ها را کادو کرده‌اند. بعد از فتن آن‌ها کادو را باز کردم و دیدم که یک کارتن است که تصویر قوری و کتری بر روی آن قرار دارد. با خودم گفتم شاید می‌خواهند با من شوخی کنند، اما وقتی کارتن را باز کردم، دیدم درون آن قوری و کتری قرار دارد. ای‌کاش فقط می‌آمدند و می‌رفتند یا حتی این تقدیر را با گل و شیرینی انجام می‌دادند. الان احساس می‌کنم که به من توهین شده است.

عبدالملکی یادآور شد: فردای روزی که به خانه ما آمدند، از دفتر شورای شهر تماس گرفتند و گفتند که اگر از این هدیه خوشم نیامده، به فروشگاهی که آن را تهیه کرده‌اند، بروم و یک وسیله دیگر انتخاب کنم! واقعاً نمی‌دانم چه فکری کرده‌اند. پشت تلفن به کسی که تماس گرفته بود، گفتم کارشان اشتباه بوده و خیلی هم ناراحت شده‌ام. منتظر معذرت‌خواهی آن‌ها بودم و پس از این اتفاق گریه کردم. حسم این بود که زیر سؤال رفته و به من توهین کرده‌اند. به همین دلیل تصمیم گرفتم این موضوع را در صفحه شخصی‌ام منتشر کنم تا با ورزشکاران و افراد دیگر چنین رفتاری نداشته باشند.

وی گفت: همه مسئولان اینگونه نیستند و خیلی‌ها هستند که قدر می‌دانند، اما نمی‌دانم در ذهن بعضی‌ها چه می‌گذرد. این افراد باید یاد بگیرند که چگونه با یک ورزشکار ملی‌پوش و یک قهرمان رفتار کنند.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: هدف من مشخص است و چنین اتفاقاتی باعث نمی‌شود که از هدفم دور شوم. به تلاشم برای موفقیت در ورزش ادامه می‌دهم و امیدوارم باز هم بتوانم برای ایران افتخارآفرین باشم.

نایب‌قهرمان آسیا: شورای شهر با دادن «کتری» و «قوری» به من توهین کرد

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر