تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

انتخابات هیات رئیسه مجلس؛ تنش در شمارش آرا!

با رای نمایندگان مجلس، عبدالرضا مصری با ۱۵۸ رای به عنوان نائب رئیس اول انتخاب شد، اما انتخاب نایب رئیس دوم با گذشت بیش از یک ساعت از رای‌گیری، با حواشی و تنش زیادی همراه است.

کد خبر: ۱۵۰۰۱۶
۱۱:۳۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲

انتخابات هیات رئیسه مجلس؛ تنش در شمارش آرا!

دیدارنیوز: برای این دو کرسی، علاوه بر مصری، علی نیکزاد و مجتبی ذوالنور نیز نامزد شده بودند که آرای نیکزاد و ذوالنور با هم برابر شد (۱۵۲ رای) و همین موجب شد تا چندین بار آرا بازشماری شود و این بلاتکلیفی بیش از یک ساعت پس از رای گیری نیز ادامه داشت.

اختلاف بر سر شمارش آرا در حدی بود که حتی منجر به درگیری بین برخی نمایندگان ازجمله مرتضی محمودوند نماینده خرم آباد و مهدی عیسی زاده نماینده میاندوآب میز شد، اما نهایتاً با قرعه کشی، مجتبی ذوالنور به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شد. (در صورت برابر بودن آرا، گزینه نهایی با قرعه کشی مشخص می‌شود.)

با این حساب، نایب رئیس اول مجلس (مصری) در جای خود ابقا شد و در نایب رئیسی دوم، ذوالنور جای نیکزاد را گرفت.

با این حال بازشماری آرا همچنان ادامه دارد و اسامی منتخبان نواب رئیس هنوز به شکل رسمی اعلام نشده است.

برای جایگاه دبیران هیئت رئیسه نیز احمد امیرآبادی، احمد نادری، محمد رشیدی، محسن دهنوی، مجتبی یوسفی، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، روح‌الله متفکر آزاد، علی کریمی فیروزجایی و مرتضی محمودوند ثبت‌نام کرده بودند که رای نمایندگان به انتخاب احمد نادری، محمد رشیدی، محسن دهنوی، مجتبی یوسفی، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، روح‌الله متفکر آزاد، علی کریمی فیروزجایی اختصاص یافت.

همچنین علی رضایی، محمدحسین فرهنگی، علیرضا سلیمی، محسن پیرهادی و سید نظام‌الدین موسوی برای ناظرین هیئت رئیسه ثبت‌نام کرده بودند که با رأی نمایندگان مجلس، علیرضا سلیمی، محسن پیرهادی و سید نظام‌الدین موسوی به هیئت رئیسه مجلس ورود پیدا کردند.

هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با رای مستقیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی متشکل از یک رئیس، دو نایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر برای یک دوره یک ساله انتخاب می‌شوند.

در این میان، رئیس مجلس (که وظیفه اداره صحن را برعهده دارد) با اکثریت مطلق آرای نمایندگان و انتخاب سایر اعضای هیئت رئیسه نیز بصورت جداگانه و با اکثریت نسبی انتخاب می‌شوند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر