تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

پلیس: همراهان حجاج برای بدرقه به فرودگاه نیایند

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور با اعلام اینکه همراهان زائران سرزمین وحی برای بدرقه به فرودگاه‌ها نروند گفت: زائران از همراه داشتن اقلام ممنوعه خودداری کنند.

کد خبر: ۱۴۹۸۲۶
۱۳:۰۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

پلیس: همراهان حجاج برای بدرقه فرودگاه نیایند

دیدارنیوز: سردار محسن عقیلی در نشست خبری پرواز‌های حج با اشاره به ممنوعیت بدرقه زاران در فرودگاه‌های کشور، اظهار کرد: با توجه به این‌که بدرقه در فرودگاه، وضعیت عمومی رفت و آمد را تحت الشعاع و مشکلاتی را به وجود آورد طی هماهنگی صورت گرفته با کاروان‌ها و ...، مراسم بدرقه خارج از فرودگاه در حسینیه‌ها یا مکان‌های دیگر انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر همراه نداشتن اقلام ممنوعه در سفر‌های حج افزود: اقلام ممنوعه بیشتر شامل دارو‌های خاص است که ممکن است خارج از کشور ممنوعه باشد. با ارسال پیامک به زائران، موارد ممنوعه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با بیان این‌که تجهیزات مورد نیاز در فرودگاه‌های کشور تامین شده است، تصریح کرد: در زمان حاضر آمادگی داریم عملیات بزرگ حج را پشتیبانی کنیم و وظایف پلیس فرودگاه را به خوبی انجام دهیم.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور با تاکید بر این‌که خواسته‌هایی را برای بهتر انجام شدن کار داریم، گفت: از طریق سرشماره‌های مشخص، پیام‌هایی را برای زائران ارسال می‌شود. خواهش می‌کنم عزیزان به خاطر رفاه خودشان و سفر ایمن و راحت و این‌که باعث سرگردانی سایر حجاج کاروان‌های دیگر نشوند حتما به مطالب و پیامک‌های ارسال توجه کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد