تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

اردوغان: نتیجه انتخابات هر چه باشد، می‌پذیرم

رجب طیب اردوغان، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که حزب حاکم و متحدانش هر نتیجه‌ای که از صندوق‌های رای برآید را مشروع می‌دانند و نتیجه انتخابات را هر چه باشد، خواهد پذیرفت.

کد خبر: ۱۴۹۵۱۹
۲۱:۵۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

اردوغان: نتیجه انتخابات هر چه باشد، می‌پذیرم

دیدارنیوز: با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه که فردا یکشنبه شاهد آن خواهیم بود، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور طی سخنانی گفته است که نتیجه انتخابات را هر چه باشد، خواهد پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری «بلومبرگ»، اردوغان شامگاه جمعه ۲۱ اردیبهشت در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که حزب حاکم و متحدانش هر نتیجه‌ای که از صندوق‌های رای برآید را مشروع می‌دانند و هر کاری که دموکراسی بطلبد را انجام خواهند داد.

اتهام روسیه

اظهارات رجب طیب اردوغان پس از آن بیان می‌شود که رقیب اصلی او، کمال قیلیچداراوغلو، گفته است که در صورت پیروزی مخالفان، اعضای دولت اردوغان ممکن است نخواهند قدرت را به صورت مسالمت‌آمیز منتقل کنند.

کاندیدای اصلی اپوزیسیون همچنین بازیگران روسی ناشناس را به انتشار محتوای «دیپ فیک» یا معلومات خیلی نادرست و سایر اطلاعات گمراه کننده با هدف تأثیرگذاری بر نتیجه انتخابات یکشنبه ترکیه متهم کرد.

با این حال، ریاست جمهوری روسیه «قاطعانه» این اتهام را رد کرد، در حالی که اردوغان در جریان یک حضور تلویزیونی طی کمپین انتخاباتی خود در روز جمعه در کنار همتای روسی خود پوتین ظاهر شد.

بیش از ۶۰ میلیون شرکت کننده در انتخابات

تعداد رای دهندگان ترکیه‌ای که فردا به مراکز رای دهی می‌روند ۶۰ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۸۴۳ نفر است که بیش از نیمی از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

کمیته عالی انتخابات تعداد زنان ترکیه‌ای شرکت کننده در انتخابات را بیش از ۳۰ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۷۹۰ نفر تخمین زده است.

به نقل از العربیه، پس از عقب‌نشینی «محرم اینجه» از نامزدی خود برای ریاست جمهوری اکنون رقابت‌ها برای پست ریاست جمهوری ترکیه میان ۳ نامزد قوی یعنی اردوغان، کیلیچداراوغلو و سینان اوگان در جریان است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد