
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
در حالی که قیمت و اجاره مسکن هر سال در کشور با افزایش نجومی همراه است، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی از افزایش سقف وام ساخت مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان خبر داد.
دیدارنیوز: وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.
مهرداد بذرپاش در توییتر اعلام کرد: «امروز در شورای پول و اعتبار، تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.»
پیش از این سقف تسهیلات نهضت ملی مسکن ۴۵۰ میلیون تومان بود که در برخی مناطق بانکها مبلغی کمتر از این سقف را پرداخت میکردند.
با وجود این، از سال گذشته با توجه به نوسانات نرخ مصالح ساختمانی، پیشنهاداتی برای افزایش سقف وام ساخت مسکن ارایه شده بود که در نهایت این پیشنهادات در شورای پول و اعتبار بررسی شده و سقف تسهیلات به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.