تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

سوال از وزیر علوم در دستورکار مجلس

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از طرح سوال خود از محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم خبر داد.

کد خبر: ۱۴۹۱۲۸
۱۱:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

سوال از وزیر علوم در دستورکار مجلس

دیدارنیوز: نماینده شاهین‌شهر در مجلس از طرح سوال خود از وزیر علوم درباره اینکه چرا سازمان سنجش در برگزاری آزمون‌ها با برخی مراکزی که مجوز قانونی ندارند قرارداد منعقد می‌کند، خبر داد.

حاجی‌دلیگانی در تشریح خلاصه سوال خود از وزیر علوم، گفت: سوال بنده درباره این است که چرا سازمان سنجش در برگزاری آزمون‌ها با برخی مراکزی که مجوز قانونی ندارند قرارداد منعقد می‌کند؟

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: طرح سوال بنده جهت بررسی تقدیم هیئت رئیسه شده و طبق آیین‌نامه طرح سوال جهت بررسی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع خواهد شد و وزیر برای ارائه توضیحات پیرامون محور سوال در این کمیسیون حضور خواهد یافت.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: اگر توضیحات وزیر پیرامون محور سوال قانع کنند باشد، طرح سوال از دستورکار خارج می‌شود و در غیر اینصورت سوال جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه شده و وزیر باید در جلسه علنی حضور یافته و در این باره توضیح دهد.

سوال نماینده شاهین‌شهر از وزیر علوم به شرح ذیل است:

طبق ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب سال ۱۳۷۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی و همچنین ماده ۳۸ آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون‌های وکلای دادگستری، برگزاری آزمون کارآموزی وکالت باید توسط کانون‌های وکلای دادگستری و از طریق سازمان سنجش برگزار گردد که با توجه به عدم تفویض اختیار و اعطای نمایندگی به اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران (اسکودا) انعقاد قرارداد سازمان سنجش با _ (اسکودا) خلاف قانون است؛ لذا ضروریست به این سوال پاسخ داده شود چرا علیرغم مخالفت قانون، سازمان سنجش جهت برگزاری آزمون‌ها با اتحادیه مذکور قرارداد منعقد می‌کند؟

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها