تیتر امروز

شهرنو! واژه‌ای که رائفی‌پور در «جدال با قالیبافی‌ها» به کار برد!
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنو! واژه‌ای که رائفی‌پور در «جدال با قالیبافی‌ها» به کار برد!

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.
امروز باید در صدد راهکار‌هایی برای جلب اعتماد به نخبگان ایران در خارج از کشور باشیم

انصاری: یک انقطاعی بین نظام تصمیم‌گیری با جامعه جوان داریم

مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه متاسفانه یک انقطاعی بین نظام تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی کشور با جامعه جوان داریم و مشکلاتی ایجاد شده است، گفت: نخبگان خارج از کشور را داریم که سرمایه گرانقدری هستند. برخی متاسفانه با دید تهدید به آن‌ها نگاه می‌کنند، اما رشد و توسعه علمی و فنی ژاپن و چین عمدتا ناشی از سرمایه فکری و علمی و مالی شهروندان این کشور‌ها در خارج بوده است.

کد خبر: ۱۴۹۱۱۰
۰۸:۱۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز باید در صدد راهکار‌هایی برای جلب اعتماد و احترام به نخبگان ایران در خارج از کشور باشیم.

مجید انصاری در حاشیه «برگزاری اجلاس ملی نخبگان، نظریه‌پردازی و سیاست‌گذاری کلان در جمهوری اسلامی» که اخیرا به همت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، درباره چرایی برگزاری این اجلاس اظهار کرد: از مدت‌ها قبل در جلسات کارشناسی و آسیب‌شناسی که در هیات عالی نظارت برقرار بود، چرایی عدم تحقق و اجرای سیاست‌ها را بررسی می‌کردیم، یکی از نتایج این بود که باید ارتباط منظم و علمی میان جامعه نخبگان کشور و مجمع تشخیص مصلحت نظام برقرار شود تا سیاست‌هایی که وضع می‌شود علمی و مبتنی بر تجارب موفق دنیا و صرفا کلی‌گویی و آرزوپردازی نباشد و در میدان عمل لوازم اجرایی آن دیده شود.

وی درباره مهمانان اجلاس و این‌که کمتر دانشگاهیان و محققان حضور داشتند، گفت: وقتی صحبت از نخبگان می‌شود، نخبگان جوان که جای‌شان در این جمع خالی بود، مدنظر است؛ چراکه آن‌ها را موثرتر برای آینده کشور می‌دانم. دانش‌ها و ابزار نو موجب شده جوان‌های ما در حوزه تولید نرم افزار و هوش مصنوعی بسیار پیشرفت داشته باشند، ولی متاسفانه یک انقطاعی بین نظام تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی کشور با جامعه جوان داریم و مشکلاتی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در کمیته جمع‌بندی اجلاس پیگیری می‌کنم که وقتی صحبت از نخبگان می‌کنیم طبعا اساتید دانشگاه و پژوهشگران و صاحبان دانش در دانشگاه و حوزه مدنظر باشد. نخبگان و مدیران تجربی هم در این چارچوب جای شان مشخص است. حتی صاحبان تجربه عملی که نام و نشانی از آن‌ها نیست، باید شناسایی شده و حضور داشته باشند. مهم‌تر از این‌ها نخبگان خارج از کشور را داریم که سرمایه گرانقدری هستند. برخی متاسفانه با دید تهدید به آن‌ها نگاه می‌کنند، اما رشد و توسعه علمی و فنی ژاپن و چین عمدتا ناشی از سرمایه فکری و علمی و مالی شهروندان این کشور‌ها در خارج بوده است. امروز باید در صدد راهکار‌هایی برای جلب اعتماد و احترام به نخبگان ایران در خارج از کشور باشیم.

انصاری گفت که به خصوص خانم‌ها و بانوان در سطوح و طیف‌های مختلف باید به طور ویژه مورد توجه باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی