تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
در سال مهار تورم و رشد تولید

قیمت فیله مرغ از ۲۰۰ هزار تومان گذشت! +عکس

دولت سیزدهم در مهار قیمت اقلام اساسی ناتوان است و در سال جدید با وجود شعار مهار تورم، بازهم قیمت‌ها به شدت در حال افزایش است در حالی که حقوق‌ها را زیر تورم و قطره چکانی بالا بردند. فیله مرغ در بازار تهران از مرز ۲۰۰ هزار تومان گذشته و همچنان در حال صعود است.

کد خبر: ۱۴۹۰۶۶
۱۷:۵۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

قیمت فیله مرغ از ۲۰۰ هزار تومان گذشت!

دیدارنیوز - سرویس اقتصادی: قیمت مرغ در دولت سیزدهم پرواز کرد، فیله مرغ هم از مرز کیلویی ۲۰۰ هزار تومان عبور کرد.

به نظر می‌رسد دولت سید ابراهیم رئیسی که افزایش حقوق کارگران در سال جدید را در میان تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی کشور، کمتر از ۲۷ درصد نگه داشت، کنترلی در بازار ندارد و هر روز و هر هفته باید شاهد قیمت‌های جدید و سرسام‌آور در بازار باشیم.

در حالی که نرخ مرغ مصوب در همین دولت ۶۳ هزار تومان بود، مسوولان به بهانه حمایت از مرغداران قیمت مصوب را ۱۰ هزار تومان افزایش داده و به ۷۳ هزار تومان رساندند تا مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بیش از سال‌های قبل شود.

فیله مرغ که تا هفته پیش ۱۶۰ تا ۱۹۰ هزار تومان بود، حالا در فروشگاه‌های آنلاین به ۱۹۸ تا ۲۳۲ هزار تومان رسیده است!

در تصویر زیر، قیمت فیله مرغ در برخی از فروشگاه‌های آنلاین را مشاهده می‌کنید.

قیمت فیله مرغ از ۲۰۰ هزار تومان گذشت!

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها