تیتر امروز

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...
ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟

این صد و بیست و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

بیانیه تند پرسپولیس: این همه فشار علیه داوران برای چیست؟/ استقلال هنوز در دربی گیر افتاده!

باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای متعقد است برخی باشگاه‌ها در روزهای پایانی فصل بیانیه می‌دهند و علیه داوران فشار وارد می‌کنند. در بخشی از این بیانیه پرسپولیس به استقلال هم طعنه زده است: این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

کد خبر: ۱۴۸۹۳۹
۱۷:۱۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

باشگاه پرسپولیس: این همه بیانیه و فشار علیه داوران برای چیست؟

دیدارنیوز: باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای در آستانه بازی‌های پایان فصل، از فشارهای برخی باشگاه‌ها علیه داوران انتقاد کرد.

در بیانیه سرخپوشان پایتخت آمده است: «باشگاه پرسپولیس با توجه به ادامه‌دار شدن صدور بیانیه از سوی بعضی باشگاه‌ها با هدف تاثیر بر روند داوری و وارونه جلوه دادن حقایق موجود، اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: صبر بسیاری به خرج دادیم و سکوت کردیم. رویه باشگاه پرسپولیس پرهیز از ورود به بحث داوری بود و هست تا داوران در هفته‌های پرفشار پایانی لیگ با فشار مضاعفی روبه‌رو نشوند. بر این اساس در پاسخ به بیانیه‌ها و نطق‌های دیگر باشگاه‌های رقیب، سکوت اختیار کردیم. همپای ما بعضی از آن‌هایی که نباید سکوت می‌کردند تا اطمینان حاصل کنیم هوشیاری لازم از رسانه‌ها گرفته تا بخش‌های اجرایی وجود دارد هم سکوت کردند.

در این مدت بار‌ها برابر اقدام برای فشار بر داوران به صورت مستقیم و غیر مستقیم، تشویش اذهان عمومی و وارونه سازی حقایق، سکوت کردیم. هواداران پرسپولیس بیمناک از تاثیر این اقدامات بر سرنوشت لیگ، فشار زیادی بر باشگاه آوردند و مواخذه کردند که سکوت نکنیم. با این وجود برای حفظ آرامش فوتبال و تمرکز خود ترجیح دادیم، خویشتنداری کنیم تا شاید متوقف شوند، ولی نشد که نشد.

حالا از دو چیز هراس داریم و ناچار از سخن گفتن هستیم که این هم فعلا در حداقل ممکن انجام می‌شود. از یک‌سو می‌ترسیم بالاخره داوری‌ها تحت تاثیر این فشار‌ها و سفارش‌های احتمالی افراد بی‌اطلاع، ولی صاحب نفوذ، تسلیم شوند و از سوی دیگر بیمناک هستیم که بعضی از این سکوت برداشت کنند که شاید دیگران درست می‌گویند.

در روز‌های گذشته با ابتکار یکی از کارشناسان داوری که مطالب و آمار مستند وی در تلویزیون هم پخش شد، همه دیدیم، همان تیمی که در این فصل بیشتری سود را از برآیند اثرات مثبت و منفی داوری برده است در رقابتی که با پرسپولیس در جدول مسابقات دارد نسبت به صدور بیانیه اقدام کرده است. این در حالی است که جایگاه شغلی آن افراد خود می‌تواند عامل فشار روانی بر داوران باشد حتی اگر سودی که در مجموع از اشتباهات داوری بردند را در نظر نگیریم. رفتن به رختکن داوران را هم در پرونده دارند و در این حال بیانیه‌ای می‌دهند که حقیقت را وارونه جلوه می‌دهد و واکنش روشنگرانه‌ای هم اتفاق نمی‌افتد.

داستان غم‌انگیزی است که یک کارشناس بی‌طرف با مدرک و سند ثابت می‌کند یک تیم خاص بیشترین سود را در میان تیم‌ها از اشتباهات داوری برده و از سوی دیگر، پرسپولیس بیشترین زیان را از این ناحیه دیده است و باز هم آن‌ها طرف طلبکار ماجرا هستند.

به دربی برمی‌گردیم که همان شب پایان بازی از آن گذشته بودیم، ولی استقلال هنوز آن‌جا گیر افتاده است. اطلاعیه‌ها، بیانیه‌ها و اظهارات پی‌درپی را در این مدت شاهد بودیم. کار به جایی رسید که افرادی معلوم‌الحال هم در فضای مجازی و رسانه‌ای مرجع ایشان شدند تا ثابت کنند صحنه‌ای پنالتی بوده که در واقعیت نبوده است. توپ بعد از برخورد به بدن تغییر جهت می‌دهد و به دست برخورد می‌کند. قانون جدید فوتبال می‌گوید خطای هند نیست. تازه دست هم با توجه به حرکت بدن در جای غیر عادی نبود و توپ هم بر خلاف مسیر دروازه می‌رفت. رییس کمیته داوران سراغ کارشناسان بین‌المللی می‌رود و آن‌ها هم می‌گویند با دستورالعمل‌های جدید، پنالتی نبود، اما آن‌ها باز هم دست بردار نیستند و مرتب به همان بهانه خود را متضرر جلوه می‌دهند!

پرسپولیس در مقاطع مختلف فصل جاری از داوری‌ها ضربه خورد، اما به هیچ وجه، این‌طور خودش را به آب و آتش نزد و آسمان و زمین را به هم نچسباند. این‌ها برای چیست؟ آن بازی که تمام شد. این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

پرسپولیس در بازی‌های متعددی از داوری لطمه خورده، ولی در یک مقطع در سه بازی متوالی اشتباهات فاحش به زیان پرسپولیس اتفاق افتاد. بازی‌ها برابر فولاد، آلومینیوم و ذوب‌آهن که البته آخری را با وجود اشتباه داوری بردیم. در آن سه بازی ۵ امتیاز را روی اشتباهات داوری از دست دادیم. در بررسی کارشناسان معلوم شد پرسپولیس بیش از همه ضرر کرد، ولی دست به اقداماتی از این دست نزدیم. حالا باید نگران باشیم داوری‌ها در این سه هفته لیگ و دو مرحله باقی‌مانده جام حذفی تحت این فشار‌ها که دیگر سازمان‌یافته به نظر می‌رسد، چگونه عمل خواهند کرد؟»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر