تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

بیانیه تند پرسپولیس: این همه فشار علیه داوران برای چیست؟/ استقلال هنوز در دربی گیر افتاده!

باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای متعقد است برخی باشگاه‌ها در روزهای پایانی فصل بیانیه می‌دهند و علیه داوران فشار وارد می‌کنند. در بخشی از این بیانیه پرسپولیس به استقلال هم طعنه زده است: این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

کد خبر: ۱۴۸۹۳۹
۱۷:۱۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

باشگاه پرسپولیس: این همه بیانیه و فشار علیه داوران برای چیست؟

دیدارنیوز: باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای در آستانه بازی‌های پایان فصل، از فشارهای برخی باشگاه‌ها علیه داوران انتقاد کرد.

در بیانیه سرخپوشان پایتخت آمده است: «باشگاه پرسپولیس با توجه به ادامه‌دار شدن صدور بیانیه از سوی بعضی باشگاه‌ها با هدف تاثیر بر روند داوری و وارونه جلوه دادن حقایق موجود، اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: صبر بسیاری به خرج دادیم و سکوت کردیم. رویه باشگاه پرسپولیس پرهیز از ورود به بحث داوری بود و هست تا داوران در هفته‌های پرفشار پایانی لیگ با فشار مضاعفی روبه‌رو نشوند. بر این اساس در پاسخ به بیانیه‌ها و نطق‌های دیگر باشگاه‌های رقیب، سکوت اختیار کردیم. همپای ما بعضی از آن‌هایی که نباید سکوت می‌کردند تا اطمینان حاصل کنیم هوشیاری لازم از رسانه‌ها گرفته تا بخش‌های اجرایی وجود دارد هم سکوت کردند.

در این مدت بار‌ها برابر اقدام برای فشار بر داوران به صورت مستقیم و غیر مستقیم، تشویش اذهان عمومی و وارونه سازی حقایق، سکوت کردیم. هواداران پرسپولیس بیمناک از تاثیر این اقدامات بر سرنوشت لیگ، فشار زیادی بر باشگاه آوردند و مواخذه کردند که سکوت نکنیم. با این وجود برای حفظ آرامش فوتبال و تمرکز خود ترجیح دادیم، خویشتنداری کنیم تا شاید متوقف شوند، ولی نشد که نشد.

حالا از دو چیز هراس داریم و ناچار از سخن گفتن هستیم که این هم فعلا در حداقل ممکن انجام می‌شود. از یک‌سو می‌ترسیم بالاخره داوری‌ها تحت تاثیر این فشار‌ها و سفارش‌های احتمالی افراد بی‌اطلاع، ولی صاحب نفوذ، تسلیم شوند و از سوی دیگر بیمناک هستیم که بعضی از این سکوت برداشت کنند که شاید دیگران درست می‌گویند.

در روز‌های گذشته با ابتکار یکی از کارشناسان داوری که مطالب و آمار مستند وی در تلویزیون هم پخش شد، همه دیدیم، همان تیمی که در این فصل بیشتری سود را از برآیند اثرات مثبت و منفی داوری برده است در رقابتی که با پرسپولیس در جدول مسابقات دارد نسبت به صدور بیانیه اقدام کرده است. این در حالی است که جایگاه شغلی آن افراد خود می‌تواند عامل فشار روانی بر داوران باشد حتی اگر سودی که در مجموع از اشتباهات داوری بردند را در نظر نگیریم. رفتن به رختکن داوران را هم در پرونده دارند و در این حال بیانیه‌ای می‌دهند که حقیقت را وارونه جلوه می‌دهد و واکنش روشنگرانه‌ای هم اتفاق نمی‌افتد.

داستان غم‌انگیزی است که یک کارشناس بی‌طرف با مدرک و سند ثابت می‌کند یک تیم خاص بیشترین سود را در میان تیم‌ها از اشتباهات داوری برده و از سوی دیگر، پرسپولیس بیشترین زیان را از این ناحیه دیده است و باز هم آن‌ها طرف طلبکار ماجرا هستند.

به دربی برمی‌گردیم که همان شب پایان بازی از آن گذشته بودیم، ولی استقلال هنوز آن‌جا گیر افتاده است. اطلاعیه‌ها، بیانیه‌ها و اظهارات پی‌درپی را در این مدت شاهد بودیم. کار به جایی رسید که افرادی معلوم‌الحال هم در فضای مجازی و رسانه‌ای مرجع ایشان شدند تا ثابت کنند صحنه‌ای پنالتی بوده که در واقعیت نبوده است. توپ بعد از برخورد به بدن تغییر جهت می‌دهد و به دست برخورد می‌کند. قانون جدید فوتبال می‌گوید خطای هند نیست. تازه دست هم با توجه به حرکت بدن در جای غیر عادی نبود و توپ هم بر خلاف مسیر دروازه می‌رفت. رییس کمیته داوران سراغ کارشناسان بین‌المللی می‌رود و آن‌ها هم می‌گویند با دستورالعمل‌های جدید، پنالتی نبود، اما آن‌ها باز هم دست بردار نیستند و مرتب به همان بهانه خود را متضرر جلوه می‌دهند!

پرسپولیس در مقاطع مختلف فصل جاری از داوری‌ها ضربه خورد، اما به هیچ وجه، این‌طور خودش را به آب و آتش نزد و آسمان و زمین را به هم نچسباند. این‌ها برای چیست؟ آن بازی که تمام شد. این رفتار‌ها برای تاثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

پرسپولیس در بازی‌های متعددی از داوری لطمه خورده، ولی در یک مقطع در سه بازی متوالی اشتباهات فاحش به زیان پرسپولیس اتفاق افتاد. بازی‌ها برابر فولاد، آلومینیوم و ذوب‌آهن که البته آخری را با وجود اشتباه داوری بردیم. در آن سه بازی ۵ امتیاز را روی اشتباهات داوری از دست دادیم. در بررسی کارشناسان معلوم شد پرسپولیس بیش از همه ضرر کرد، ولی دست به اقداماتی از این دست نزدیم. حالا باید نگران باشیم داوری‌ها در این سه هفته لیگ و دو مرحله باقی‌مانده جام حذفی تحت این فشار‌ها که دیگر سازمان‌یافته به نظر می‌رسد، چگونه عمل خواهند کرد؟»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر