تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

جاده چالوس مسدود شد

رئیس پلیس راه البرز امروز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه از مسدود شدن محور کرج-چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۸۴۲
۱۰:۳۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

جاده چالوس مسدود شد

دیدارنیوز: سرهنگ پیمان کرمی روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت گفت: انسداد این دو محور از ساعت هشت صبح تا پنج بعد از ظهر روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه تا ۲۶ اردیبهشت اعمال خواهد شد.

کرمی افزود: اجرای عملیات احداث، تعمیر و مرمت دیوار و ابنیه فنی در منطقه سیاه بیشه در استان مازندران علت این انسداد است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده آزاد راه تهران - شمال به طور کامل بسته شده و تردد وسیله نقلیه از میدان امیرکبیر کرج تا دیزین به صورت دسترسی محلی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: مسافران در این مدت می‌توانند از محور جایگزین رشت، هراز و سوادکوه برای سفر به استان مازندران تردد کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد