تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
قرآن کریم اشاره‌ای به حرام بودن «بی‌حجابی» ندارد

قوامی: نمی‌توانیم با چماق، باتوم، زندان و جریمه زنان را مجبور به رعایت حجاب‌ کنیم

ناصر قوامی، نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه فشار به زنان نه تنها آن‌ها را به حجاب خوش بین نمی‌کند، بلکه زنان ایرانی را از دین زده خواهد کرد، گفت: نکته مهم این است که نمی‌توانیم با چماق، چوب، باتوم، زندان و جریمه زنان را مجبور به با حجاب بودن کنیم. یعنی این روش‌های خشن در هیچ جاری قرآن و اسلام نیست. بگیر و ببند راه درستی برای محجبه کردن زنان جامعه نیست. قرآن کریم اشاره‌ای به حرام بودن بی‌حجابی ندارد.

کد خبر: ۱۴۸۶۷۹
۲۲:۰۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

قوامی: نمی‌توانیم با چماق، باتوم، زندان و جریمه زنان را مجبور به رعایت حجاب‌ کنیم

دیدارنیوز: ناصر قوامی، نماینده سابق مجلس و فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: قرآن کریم اشاره‌ای به حرام بودن بی‌حجابی ندارد.

به نقل از نواندیش، «حجاب» و مشخصا اینکه چه نوع پوششی باید اتخاذ شود، این روز‌ها جامعه را با دوقطبی مواجه کرده است. این فضای نگران کننده در شرایطی است که شلختگی ملموس اقتصادی ذهن افکار عمومی را مشوش کرده است تا بتوان اینطور گفت، تصمیم گیران باید هر چه زودتر علاجی برای این مساًله پیدا کنند تا درگیری داخلی بیش از این نشود.

ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح طلب و رییس کمیسیون قضایی مجلس ششم درباره ایجاد دو قطبی بر سر موضوع حجاب و واکنش حاکمیت به این موضوع اظهار داشت: در قرآن کلمه حجاب نداریم و فقط به «خمر» و «جلابیب» أمده است. در واقع واژه «حرمت» که همان بی حجابی است، درقرآن نیامده است. همچنین آیه «قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوامِنْ أَبْصَارِهِمْ وَیَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِکَ أَزْکَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌبِمَا یَصْنَعُونَ» به معنای این است که هم مرد و هم زن چشم طمع به ناموس مردم نداشته باشند که این را هم نمی‌توان درباره بحث حجاب استفاده کرد؛ بنابراین باید گفت، قرآن کریم اشاره‌ای به حرام بودن بی حجابی ندارد.

نماینده ادوار مجلس در ادامه می‌گوید: در ایرانِ قبل از اسلام زنان نوعی پوشش داشتند که آنهم بستگی به جفرافیا و شرایط دیگر دارد. به عنوان مثال، در رودبار زنان ۵۰ سال پوشش شان طوری بود که یک وجب بالاتر از پای شان نمایان بود. در کل پوشش زنان به شرایط زمانی و مکانی ربط دارد.

این قاضی بازنشسته افزود: نکته مهم این است که نمی‌توانیم با چماق، چوب، باتوم، زندان و جریمه زنان را مجبور به با حجاب بودن کنیم. یعنی این روش‌های خشن در هیچ جاری قرآن و اسلام نیست. «لا إکراه فی الدین» اصلاً زنان گناه می‌کنند. مردم را به دلیل بی نمازی جریمه می‌کنید؟ با زور چماق می‌توان مردم را نمازخوان کرد؟ حتماً نه؛ بنابراین بگیر و ببند راه درستی برای محجبه کردن زنان جامعه نیست.

رییس کمیسیون قضایی مجلس ششم می‌گوید: من به عنوان روحانی ۸۰ ساله که تحصیلاتی که آقایان با آن‌ها خودشان را مرجع می‌دانند، ۳۰ سال پیش گذرانده ام و قویاً می‌گویم، فشار به زنان نه تنها آن‌ها را به حجاب خوش بین نمی‌کند، بلکه زنان ایرانی را از دین زده خواهد کرد.

ناصر قوامی در پایان گفت: این روز‌ها روز‌هایی است که مردم فشار‌های زیادی را تحمل می‌کنند. گرانی‌های سرسام آور نه تنها معیشت را، بلکه تاًمین هزینه‌های بهداشت، درمان، آموزش و ازدواج و ... را برای عده زیادی از مردم دشواتر از هر دشواری کرده است. در چنین حالتی اینکه همه سیستم نظام تصمیم گیری فقط روی حجاب تمرکز کنند، بی شک موجی از ناامیدی و البته بی اعتمادی را در جامعه رواج خواهد داد. با این توضیح که بی اعتمادی به مانند سمی مهلک می‌تواند کشور را با تهدید‌هایی جدی روبرو سازد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور