تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.
در دو روز آینده شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است

هواشناسی ایران؛ ورود سامانه بارشی جدید

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید و بارش پراکنده در نقاط مختلف کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۶۱۳
۰۹:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ ورود سامانه بارشی جدید

دیدارنیوز: صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (۶ اردیبهشت) در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، فارس، سمنان، برخی مناطق استان‌های کرمان، یزد، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، البرز، تهران و سواحل دریای خزر بارش پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق رخ خواهد داد.

وی افزود: همچنین در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر احتمال شکل‌گیری ابر‌های همرفتی، رگبار، رعدوبرق موقتی و وزش باد شدید وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد که فردا پنجشنبه (۷ اردیبهشت) سامانه بارشی در جنوب و جنوب شرق فعال خواهد بود و در استان‌های اصفهان، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، نیمه شمالی فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، شمال سمنان و شرق تهران بارش پراکنده انتظار می‌رود.

ضیائیان ادامه داد: در روز جمعه (۸ اردیبهشت) نیز بارش در مناطق یادشده و خراسان جنوبی با شدت کمتری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: شنبه (۹ اردیبهشت) نیز در استان‌های کرمان، یزد، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال غرب بارش پراکنده رخ خواهد داد.

ضیاییان در ادامه اظهارکرد: یک‌شنبه (۱۰ اردیبهشت) نیز با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب، بارش در شمال غرب تشدید خواهد شد و در سواحل دریای خزر، تهران، البرز، سمنان، یزد و خراسان جنوبی بارش پراکنده ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: طی دو روز آینده شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۷ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و در روز جمعه (۸ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان همچنین اعلام کرد که طی امروز و فردا (۶ و ۷ اردیبهشت) شهرکرد با دمای ۱ و ۳ درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۳۶ و ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور