تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

هشدار مقام آمریکایی درباره «سرکوب دیجیتالی» مخالفان در ایران، چین و روسیه

یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا مدعی شد که کشور‌هایی مانند چین و ایران برای هدف قرار دادن مخالفان در داخل و خارج از مرز‌های خود به شکلی گسترده به سرکوب دیجیتالی روی می‌آورند.

کد خبر: ۱۴۸۵۹۰
۱۸:۳۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

مقام آمریکایی: ایران، چین و روسیه در «سرکوب دیجیتالی» مخالفان متهمان ردیف اول هستند

دیدارنیوز: بلومبرگ در گزارشی با اعلام این مطلب به نقل از ایوریل هینز، مدیر ارشد اداره اطلاعات ملی آمریکا آورده است که وی ضمن برجسته کردن اقدامات سرکوب‌گرانه حکومت‌های اقتدار‌گرا در محیط‌های دیجیتال، زنگ خطر نسبت به فرسایش هنجار‌های دموکراتیک در سراسر جهان را به صدا درآورده است.

هینز روز دوشنبه از «نرم افزار‌های جاسوسیِ تهاجمی، کارزار اطلاعات نادرست و سایر ابزار‌های فناوری» به عنوان «تهدیدی جدی برای امنیت ملی ایالات متحده» نام برد و افزود: «حتی بدتر از آن، هوش مصنوعی است که می‌تواند رژیم‌ها را قادر سازد تا جلوی تلاش‌ها برای اقدامات مقابله‌جویانه را بگیرند.»

وی که در موسسه غیرانتفاعی «کارنگی برای صلح بین‌المللی» در واشنگتن سخن می‌گفت، هشدار داد: «استفاده از این فناوری‌ها و روش‌ها برای نظارت و محدود کردن مخالفت‌ها و اقدامات مخالفان رو به فراگیرتر، هدفمند‌تر و پیچیده‌تر شدن است.»

ایوریل هینز افزود: «ما بیش از پیش شاهد نمونه‌های تازه از این موارد در دیگر کشور‌ها هستیم که سرکوب دیجیتالی را در دستور کار قرار داده‌اند.»

مدیر ارشد اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا تصریح کرد که اتخاذ این رویکرد‌ها به سهم خود در فرسایش بیشتر هنجار‌های دموکراتیک در جهان ایفای نقش می‌کند.

هینز سپس به اقدامات روسیه در این راستا اشاره کرد و گفت که مسکو با تصویب قوانینی دست به سانسور محتوای تولید شده توسط مخالفانِ تهاجم نظامی این کشور علیه اوکراین می‌زند و افرادی که آنچه «اخبار جعلی» خوانده می‌شود را منتشر می‌کنند، به زندان می‌اندازد.

او همچنین انگشت اتهام را به سمت ایران و چین نشانه رفت و گفت این دو کشور دسترسی به محتوا و گفتار عرضه شده توسط مخالفان در محیط‌های دیجیتالی را به شدت محدود می‌کنند.

ایوریل هینز از چین به عنوان «عامل اصلی و عمده سرکوب فراملی در جهان» نام برد و همچنین به کیفرخواست اخیر صادر شده علیه ۱۴ مقام چینی به اتهام آزار و اذیت شهروندان این کشور در ایالات متحده اشاره کرد.

لیو پنجیو، سخنگوی سفارت چین در واکنش به این سخنان، ادعا‌های خانم هینز رد کرد و گفت کشورش به قوانین بین المللی پایبند است.

این دیپلمات چینی با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که کشورش قاطعانه تهمت‌های ایالات متحده، بازی با افکار عمومی برای مقاصد سیاسی و روایت نادرست از «سرکوب فراملی» را رد می‌کند.

وی سپس «سوء استفاده ایالات متحده از ابزار قضایی و اجرای قانون علیه شهروندان چینین را «سرکوب فراملی» واقعی خواند و تاکید کرد که این رویکرد به اعتماد متقابل میان دو کشور و همکاری دوجانبه در زمینه‌های مربوطه آسیب می‌زند.»

مدیر ارشد اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا همچنین نسبت به افزایش موارد اقدام دولت‌ها در قطع دسترسی به اینترنت هشدار داد و تصریح کرد که چنین رویکرد‌هایی در سال گذشته میلادی بیش از ۱۸۰ بار در ۳۵ کشور روی داده است.

بلومبرگ در انتهای گزارش خود آورده است که جامعه اطلاعاتی ایالات متحده شاهد افزایش بی سابقه شمار دولت‌هایی بوده که وب‌سایت‌هایی با محتوای سیاسی، اجتماعی یا مذهبی را مسدود کرده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی