تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
هشدار عضو کمیسیون کشاورزی در خصوص تبعات تعیین نرخ خرید گندم از کشاورزان

روند تعیین نرخ ۱۵ هزار تومانی گندم غیرقانونی است

علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با بیان اینکه روند تعیین نرخ ۱۵ هزار تومانی گندم غیرقانونی است، گفت: کشور‌های همسایه گندم را با قیمت بالایی خریداری می‌کنند که انگیزه قاچاق را زیاد کرده است.

کد خبر: ۱۴۸۵۴۵
۱۰:۱۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

روند تعیین نرخ ۱۵ هزار تومانی گندم غیرقانونی است

دیدارنیوز: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: نرخ ۱۵ هزار تومانی گندم به صورت غیرقانونی اعلام و در هیات دولت تصویب شد و مشخص نیست وزارتخانه جهادکشاورزی چگونه به این نرخ رسید.

علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در خصوص عملکرد دولت در راستای اجرای قانون اصلاح تضمین خرید محصولات کشاورزی، گفت: یکی از مشکلاتی که در دولت گذشته با آن مواجه بودیم در زمینه تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی بود که بخشی از آن به مشکلات قانونی ارتباط داشت، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه در تعیین نرخ نقش داشتند، اما وزیر جهاد کشاورزی تنها یک عضو شورای قیمت گذاری بود و مسئولیت تاثیرگذاری نداشت.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مجلس یازدهم با اصلاح قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی را به عنوان رئیس شورای قیمت گذاری تعیین و کشاورزان خبره را نیز در این شورا به عضویت درآورد تا پیش از فصل کشت قیمت‌ها بر اساس نرخ جهانی، تورم موجود در بازار و مقایسه با محصولات مشابه در بازار داخلی تعیین شوند.

وی با تاکید بر اینکه شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی باید نرخ خرید تضمینی محصولات را تعیین و برای تصویب به هیات دولت ارسال کند، عنوان کرد: قیمت گندم در شهریورماه متناسب با شرایط بازار و هزینه تولید تعیین شد، اما از شهریور تا اسفندماه اتفاقات زیادی از قبیل افزایش نرخ دلار رخ داد.

به نقل از خانه ملت، این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر کشور‌های همسایه گندم را با قیمت بسیار بالایی خریداری می‌کنند که منجر به ایجاد انگیزه برای قاچاق این محصول شده است، گفت: از سوی دیگر با افزایش قیمت نهاده‌های دامی، گندم می‌تواند به عنوان جایگزین وارد چرخه خوراک دام شود.

عباسی با اشاره به اینکه قیمت خرید تضمینی گندم نیازمند اصلاح است و باید فرآیند قانونی خود را در شورای قیمت گذاری طی کند، ادامه داد: متاسفانه در دوران وزارت ساداتی نژاد چنین اتفاقی رخ نداد و نرخ ۱۵ هزار تومانی گندم به صورت غیرقانونی اعلام و در هیات دولت تصویب شد و مشخص نیست شخص وزیر چگونه به این نرخ رسید.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با تاکید بر اینکه نرخ خرید تضمینی گندم باید در بستر قانونی خود اصلاح شود، تصریح کرد: قانون برخی از اختیارات و وظایف را در اختیار مجلس قرار داده و باید بر اساس آن‌ها اقدام کنیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور