تیتر امروز

سیر صعودی آمار بازماندگان از تحصیل و
گزارش دیدار از بی‌تفاوتی دولت به واقعیت آموزش همگانی

سیر صعودی آمار بازماندگان از تحصیل و "رئیسی" که زیاد نمی‌داند!

از ابراهیم رئیسی گرفته تا وزیر آموزش و پرورش در حالی از دستاورد‌های جدید در آغاز سال تحصیلی با تکیه بر کلمه "ما می‌توانیم" خبر دادند که طبق آمار بیش از ۲۰ درصد دانش آموزان کلاس اولی ثبت نام نکرده‌اند!
نگاه بایدن به منافع اَبَرتوافق؛ با چه هزینه‌ای؟
از چشم جهان (۱۱۳)؛ تحلیل رویترز پیرامون عادی سازی روابط اسرائیل-عربستان

نگاه بایدن به منافع اَبَرتوافق؛ با چه هزینه‌ای؟

دولت بایدن بر تلاش خود برای تحقق "معامله بزرگ" در خاورمیانه که شامل عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان نیز می‌شود، افزوده. واشنگتن معتقد است اگر بتواند موانع مهم را کنار بزند، منافعی مهم کسب خواهد...
مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان خبر داد

بازدید ۷۸۰۰ نفر از قلعه فلک‌ الافلاک

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از بازدید بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ نفر، دوم اردیبهشت‌ماه از قلعه تاریخی، فرهنگی فلک‌الافلاک خرم‌آباد خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۴۷۶
۰۹:۴۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

بازدید ۷۸۰۰ نفری از قلعه فلک‌ الافلاک

دیدارنیوز: عطا حسن‌پور سوم اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: در دومین روز از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در ایام تعطیلات عید سعید فطر ۷ هزار و ۸۰۲ نفر از قلعه تاریخی، فرهنگی فلک‌الافلاک خرم‌آباد بازدید کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینکه در مجموع از ابتدای اردیبهشت‌ماه تا پایان روز دوم بیش از ۱۳ هزار نفر از قلعه فلک‌الافلاک بازدید کرده‌اند، افزود: در روز نخست اردیبهشت‌ماه نیز ۵ هزار و ۳۶۷ نفر وارد این اثر ارزشمند تاریخی، فرهنگی شده‌اند.

حسن‌پور بیان کرد: قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد در ایام تعطیلات عید سعید فطر یکی از پر بازدیدترین آثار گردشگری کشور بوده و هر روز مسافران زیادی از نقاط مختلف کشور از آن بازدید می‌کنند.

او تصریح کرد: آب و هوای مطلوب و چهارفصل بودن این استان باعث شده مسافران و گردشگران زیادی در فصول بهار و تابستان، لرستان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی