تیتر امروز

خوشحال نبودن را غیرقانونی کنید
افاضات اضافه

خوشحال نبودن را غیرقانونی کنید

در هفته‌ای که سپری شد بسیاری از خواص مطابق سنوات گذشته توصیه‌ها و افاضات جالب و راهگشایی برای بهبود زندگی عوام داشتند که عوام‌الملک جختی توانسته برای چند تای آنها شرحی بنویسد.
بحران انسانی اوکراین، یک سال پس از جنگ چگونه است؟
از چشم جهان (۹۶)

بحران انسانی اوکراین، یک سال پس از جنگ چگونه است؟

از زمان آغاز تهاجم همه جانبه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، بیش از هشت میلیون نفر از این کشور گریخته‌اند، تا گسترده‌ترین بحران آوارگان اروپا از جنگ جهانی دوم تاکنون...
مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان خبر داد

بازدید ۷۸۰۰ نفر از قلعه فلک‌ الافلاک

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از بازدید بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ نفر، دوم اردیبهشت‌ماه از قلعه تاریخی، فرهنگی فلک‌الافلاک خرم‌آباد خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۴۷۶
۰۹:۴۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

بازدید ۷۸۰۰ نفری از قلعه فلک‌ الافلاک

دیدارنیوز: عطا حسن‌پور سوم اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: در دومین روز از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در ایام تعطیلات عید سعید فطر ۷ هزار و ۸۰۲ نفر از قلعه تاریخی، فرهنگی فلک‌الافلاک خرم‌آباد بازدید کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینکه در مجموع از ابتدای اردیبهشت‌ماه تا پایان روز دوم بیش از ۱۳ هزار نفر از قلعه فلک‌الافلاک بازدید کرده‌اند، افزود: در روز نخست اردیبهشت‌ماه نیز ۵ هزار و ۳۶۷ نفر وارد این اثر ارزشمند تاریخی، فرهنگی شده‌اند.

حسن‌پور بیان کرد: قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد در ایام تعطیلات عید سعید فطر یکی از پر بازدیدترین آثار گردشگری کشور بوده و هر روز مسافران زیادی از نقاط مختلف کشور از آن بازدید می‌کنند.

او تصریح کرد: آب و هوای مطلوب و چهارفصل بودن این استان باعث شده مسافران و گردشگران زیادی در فصول بهار و تابستان، لرستان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی