تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

بارندگی شدید در کردستان؛ مراقب صاعقه باشید

همزمان با بارندگی شدید؛ احتمال لغزندگی جاده‌ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و برخورد صاعقه در استان کردستان پیش‌بینی شده است.

کد خبر: ۱۴۸۴۳۴
۱۱:۴۱ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

بارندگی شدید در کردستان؛ مراقب برخورد صاعقه باشید

دیدارنیوز: براساس اعلام هواشناسی امروز در استان‌های کردستان، کرمانشاه، همدان، کرمان، یزد، اصفهان، خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، سمنان، ایلام، لرستان، دامنه‌ها و ارتقاعات البرز و زاگرس مرکزی رگبار باران و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است.

فردا دوشنبه نیز با ورود سامانه بارشی در شمال غرب و غرب کشور رگبار و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

در همین زمینه رحیم صدیقی مدیرکل هواشناسی استان کردستان به آخرین وضعیت جوی آب و هوایی پرداخت و با اشاره به نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار داشت: هم‌اکنون شاهد بارش شدید در سطح استان به ویژه سنندج بوده و پدیده غالب افزایش پوشش ابر و وزش باد در بعدازظهر نیز پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه تا اواخر امروز امکان بارش‌های رگباری و پراکنده در برخی از نقاط استان وجود دارد، گفت: برای روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه شاهد عبور موجی از نیمه غربی کشور خواهیم بود که موجب ابری شدن آسمان، مه، وزش باد گاهاً شدید، در بعضی از ساعات رگبار باران و رعد و برق و بارش تگرگ خواهد شد.

صدیقی با اشاره به صدور اخطار زرد هواشناسی در کردستان، هشدار داد: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاری امکان آبگرفتگی موقت معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها در برخی از نقاط استان در انتظار است.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش سرعت وزش باد در طول روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه بر روی عراق، شرایط شکل‌گیری گردوخاک بر روی این مناطق وجود داشته و انتقال بخشی از آن به سطح استان دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان یادآور شد: در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها، صاعقه، رانش زمین و ریزش سنگ در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت به‌ویژه چادر‌های مسافرتی و خسارت به صنعت کشاورزی دور از انتظار نیست؛ بنابراین انتظار می‌رود شهروندان از تردد‌های غیرضروری خودداری کرده و در صورت تردد، تجهیزات و سوخت کافی هنگام سفر با خودرو را به همراه داشته باشند.

صدیقی همچنین؛ بر ضرورت خودداری از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و عدم تردد در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها در نواحی سردسیر تأکید کرد.

از روز گذشته با ورود سامانه جدید بارشی، بارش‌ها در برخی از نقاط استان آغاز و از بامداد امروز کم کم شدت گرفته و اکنون در سنندج شاهد بارندگی شدید هستیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير