تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بارندگی شدید در کردستان؛ مراقب صاعقه باشید

همزمان با بارندگی شدید؛ احتمال لغزندگی جاده‌ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و برخورد صاعقه در استان کردستان پیش‌بینی شده است.

کد خبر: ۱۴۸۴۳۴
۱۱:۴۱ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

بارندگی شدید در کردستان؛ مراقب برخورد صاعقه باشید

دیدارنیوز: براساس اعلام هواشناسی امروز در استان‌های کردستان، کرمانشاه، همدان، کرمان، یزد، اصفهان، خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، سمنان، ایلام، لرستان، دامنه‌ها و ارتقاعات البرز و زاگرس مرکزی رگبار باران و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است.

فردا دوشنبه نیز با ورود سامانه بارشی در شمال غرب و غرب کشور رگبار و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

در همین زمینه رحیم صدیقی مدیرکل هواشناسی استان کردستان به آخرین وضعیت جوی آب و هوایی پرداخت و با اشاره به نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار داشت: هم‌اکنون شاهد بارش شدید در سطح استان به ویژه سنندج بوده و پدیده غالب افزایش پوشش ابر و وزش باد در بعدازظهر نیز پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه تا اواخر امروز امکان بارش‌های رگباری و پراکنده در برخی از نقاط استان وجود دارد، گفت: برای روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه شاهد عبور موجی از نیمه غربی کشور خواهیم بود که موجب ابری شدن آسمان، مه، وزش باد گاهاً شدید، در بعضی از ساعات رگبار باران و رعد و برق و بارش تگرگ خواهد شد.

صدیقی با اشاره به صدور اخطار زرد هواشناسی در کردستان، هشدار داد: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاری امکان آبگرفتگی موقت معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها در برخی از نقاط استان در انتظار است.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش سرعت وزش باد در طول روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه بر روی عراق، شرایط شکل‌گیری گردوخاک بر روی این مناطق وجود داشته و انتقال بخشی از آن به سطح استان دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان یادآور شد: در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها، صاعقه، رانش زمین و ریزش سنگ در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت به‌ویژه چادر‌های مسافرتی و خسارت به صنعت کشاورزی دور از انتظار نیست؛ بنابراین انتظار می‌رود شهروندان از تردد‌های غیرضروری خودداری کرده و در صورت تردد، تجهیزات و سوخت کافی هنگام سفر با خودرو را به همراه داشته باشند.

صدیقی همچنین؛ بر ضرورت خودداری از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و عدم تردد در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها در نواحی سردسیر تأکید کرد.

از روز گذشته با ورود سامانه جدید بارشی، بارش‌ها در برخی از نقاط استان آغاز و از بامداد امروز کم کم شدت گرفته و اکنون در سنندج شاهد بارندگی شدید هستیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی