تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
ضمن تاکید بر خروج دیپلمات‌های آمریکایی از خارطوم

بایدن خواستار آتش‌بس بدون شرط در سودان شد

بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا از طرف‌های درگیر در سودان خواست به صورت غیرمشروط آتش‌بس اعلام کرده و خشونت‌های فاجعه‌بار را متوقف کنند.

کد خبر: ۱۴۸۴۱۴
۰۸:۳۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

بایدن خواستار آتش‌بس بدون شرط در سودان شد

دیدارنیوز: جو بایدن از طرفین درگیری در سودان خواست آتش‌بس بدون شرط اعلام کنند

رئیس‌جمهوری آمریکا از خارج کردن تمام کارمندان سفارت کشورش از پایتخت سودان خبر داد.

به نقل از اسپوتنیک، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا از دو طرف درگیری در سودان خواست به صورت غیرمشروط آتش‌بس اعلام کرده و خشونت‌های فاجعه‌بار را متوقف کنند.

بایدن همچنین از مقامات جیبوتی، اتیوپی و عربستان برای تلاش‌هایشان جهت موفقیت در خارج کردن دیپلمات‌های آمریکایی تشکر کرد.

براساس بیانیه سایت کاخ سفید، بایدن تاکید کرد، تمام دیپلمات‌های آمریکایی و خانواده‌های کارمندان سفارت آمریکا در سودان روز شنبه از خارطوم خارج شدند.

در بیانیه روز شنبه آمده است: براساس دستوراتی که من صادر کردم ارتش آمریکا فرایند خروج کارمندان دولت را انجام داد... من از مهارت بی‌سابقه ارتش‌مان که موفق شدند آن‌ها را به جای امن منتقل کنند قدردانی می‌کنم.

نیرو‌های واکنش سریع در ساعات اولیه صبح شنبه مدعی شدند، برای خارج کردن دیپلمات‌ها و خانواده‌هایشان از سفارت آمریکا در خارطوم با آمریکایی‌ها هماهنگی داشتند، این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا امروز، یکشنبه اظهارات نیرو‌های واکنش سریع درباره هماهنگی جهت خارج کردن آمریکایی‌ها از سودان را تکذیب کرد.

وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: بیانیه نیرو‌های واکنش سریع مبنی بر اینکه ما با آن‌ها برای خارج کردن دیپلمات‌هایمان هماهنگی کردیم یا این فرایند با مشارکت آن‌ها انجام شد، صحیح نیست.

طبق بیانیه وزارت خارجه آمریکا، این کشور با عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش و محمد حمدان دقلو، فرمانده نیرو‌های واکنش سریع برای تضمین تکمیل فرایند خارج کردن امن دیپلمات‌هایش تماس برقرار کرد.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا نیز اظهار کرد، تمام کارمندان سفارت و خانواده‌هایشان به سلامت از خارطوم خارج شدند. ما تدابیر لازم برای خارج کردن کارمندانمان را به دلیل خطرات امنیتی لحاظ کردیم.

بلینکن تاکید کرد: آمریکا به تلاش‌خود برای توقف خشونت و بازگشت اوضاع به روند گذار به سمت دولت مدنی در سودان ادامه خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر