تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
نهادهای امنیتی «خیلی سطحی» برخورد می‌کنند

مسمومیت دانش‌آموزان/ نماینده مجلس: ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد

بعد از تمام شدن تعطیلات نوروزی، بار دیگر سریال مسمومیت دانش‌آموزان آغاز و به دنبال آن نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هم شدیدتر شده است. با این حال، احمدحسین فلاحی، عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه مسمومیت دانش آموزان فراتر از شیطنت چند دانش آموز است، می‌گوید که نهادهای امنیتی «خیلی سطحی» با قضیه برخورد می‌کنند و ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد.

کد خبر: ۱۴۸۳۰۵
۱۴:۱۸ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

مسمومیت دانش‌آموزان/ نماینده مجلس: نهادهای امنیتی «خیلی سطحی» برخورد می‌کنند

دیدارنیوز: فلاحی در واکنش به تداوم مسمومیت دانش‌آموزان گفت: یک سری تدابیری برای این موضوع داشت اتخاذ می‌شد تا خیلی شدیدتر کنترل شود، اما با استعفای وزیر یک وقفه‌ای ایجاد شد. باورم بر این است که نهاد‌های امنیتی باید مقداری کار را جدی‌تر دنبال کنند چراکه به نظر می‌آید با این قضیه خیلی سطحی برخورد می‌کنند و ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد.

به نقل از دیده‌بان ایران، گرچه نسبت به اواخر سال گذشته حساسیت رسانه‌ها نسبت به اخبار مسمومیت‌ها کمتر شده است، اما با تمام شدن تعطیلات نوروزی، سریال مسمومیت دانش‌آموزان مجدد آغاز و به دنبال آن نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هم شدیدتر شده است. با گذشت بیش از پنج ماه، به نظر می‌آید تمرکز وزیر کشور و نهاد‌ها نظامی بر دوربین گذاشتن و شناسایی زنان بدون حجاب است نه عوامل مسمومیت‌ها. نتیجه کمیته علمی وزارت بهداشت هم که از زبان وزیر بهداشت ادعا شده این بود که «در بیش از ۹۰ درصد، در بدحالی دانش‌آموزان، هیچ نوع مسمومیتی دیده نمی‌شود و هیچ نوع سمی وجود ندارد و مشکلی نیست، بلکه بیشتر ناشی از اضطراب و استرس بوده است.»

احمدحسین فلاحی، عضو کمیسیون آموزش مجلس درباره علت عدم شناسایی عاملان مسمومیت‌ها گفت: «یک سری تدابیری برای این موضوع داشت اتخاذ می‌شد تا خیلی شدیدتر کنترل شود، اما با استعفای وزیر یک وقفه‌ای ایجاد شد. باورم بر این است که نهاد‌های امنیتی باید مقداری کار را جدی‌تر دنبال کنند چراکه به نظر می‌آید با این قضیه خیلی سطحی برخورد می‌کنند و ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد.»

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا سرنخ‌هایی از عاملان به دست آمده است یا خیر، گفت: «در خبر‌های رسانه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی ادعا می‌شد که یک سری افراد را دستگیر کرده‌اند که اقداماتی همچون انداختن اسپری را انجام می‌دادند، اما به نظر من موضوع مسمومیت دانش آموزان فراتر از شیطنت چند دانش آموز است ممکن است این موضوع مواردی از نقشه‌های دشمن و برنامه‌ریزی شده باشد؛ بنابراین باید بسیار عمیق‌تر به آن نگاه کرد.»

فلاحی ادامه داد: «صرف اینکه مثلا ماشینی در نزدیک پارک کرده و گازش به مدرسه متصاعد شده یا اسپری زده‌اند، دلایلی نیستند که خیال ما را آسوده کند و باید جدی‌تر نگاه کرد.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان