تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

رئیسی: با کوچکترین اقدام اسرائیل، تل‌آویو نابود می‌شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در مراسم روز ارتش به آمریکایی‌ها توصیه کرد از منطقه خارج شوند چون به نفع خودشان است و اسرائیل را تهدید کرد که در صورت کوچکترین اقدامی علیه کشور پاسخ سختی از جانب نیرو‌های مسلح دریافت می‌کند و با نابودی حیفا و تل آویو مواجه می‌شود.

کد خبر: ۱۴۸۲۰۹
۰۹:۱۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲

رئیسی: با کوچکترین اقدام اسرائیل، تل‌آویو نابود می‌شود

دیدارنیوز: رئیس جمهور در مراسم روز ارتش با بیان اینکه ارتش به مردم عشق می‌وارد و ملت هم به ارتش اعتماد دارد، گفت: ارتش سد محکمی در مقابل ضد انقلاب و گروه‌های تکفیری و اشرار است.

سید ابراهیم رییسی رییس جمهور صبح امروز در مراسم رژه روز ارتش طی سخنانی اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران شاخصه‌هایی همچون خدا باوری، خودباوری و مردم باوری دارد.

وی افزود: خدا باوری اندیشه دفاع از مردم و وطن و حفظ ارزش‌های الهی و ایستادگی و مقاومت را ایجاد می‌کند. ارتش ایران در دنیا افتخار دارد که ولایت مدار است و تحت زعامت جانشین امام عصر خدمت می‌کند و دستور و فرمان او را که فرمان الهی است بجان می‌خرد.

رییسی ادامه داد: امروز ارتش دلاور و شجاع ما در عرصه‌های مختلف علم و فناوری گوی سبقت را از ارتش‌های منطقه ربوده است و ارتش ما ارتشی مجهز، بروز و به هنگام است.

رییس جمهور گفت: ما شاهد بکارگیری تجهیزات پیشرفته‌ای در ارتش هستیم که جلوه ما می‌توانیم است. ارتش از تهدید‌ها فرصت می‌سازد و از همه کاستی‌ها برای کشور فرصت می‌سازد.

وی اظهار داشت: ارتش به مردم عشق می‌وارد و ملت هم به ارتش اعتماد دارد. ارتش امروز پشتوانه امنیت کشور است. هرجا حادثه‌ای در کشور پیش می‌آید ارتش در کنار ملت است.

رئیسی ادامه داد: ارتش سد محکمی در مقابل ضد انقلاب و گروه‌های تکفیری و اشرار است و مرزبانی از مرز‌های کشور را به عهده دارد. ارتش در اقیانوس‌ها از منافع ایران پاسداری می‌کند و مردم این زحمات را می‌بینند.

رئیس جمهور تصریح کرد: نیرو‌های مسلح ما برای منطقه امنیت ساز است و پیام مراسم روز ارتش پیام صلح و دوستی برای منطقه است. هر دستی که امروز بخواهد امنیت را برای منطقه حفظ کند، نیرو‌های مسلح ما دست آن را به گرمی می‌فشارد.

وی ادامه داد: نیرو‌های فرامنطقه‌ای و آمریکایی باید هرچه زودتر منطقه را ترک کنند، زیرا به نفع خودشان و به نفع منطقه است. حضور نیرو‌های بیگانه امنیت منطقه را تهدید می‌کند. اما نیرو‌های مسلح ما در هرکجا از منطقه هستند امنیت ساز هستند.

رئیسی افزود: نیرو‌های مسلح ما در مقابل تروریست‌ها ایستادگی کرده و منطقه را امن کردند. اما بیگانگان فقط امنیت کشور‌های منطقه را تهدید می‌کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: قدرت نیرو‌های مسلح ما به نفع امنیت منطقه است و بر هیچکس پوشیده نیست که نیرو‌های مسلح ما چگونه از تمامیت ارضی و امنیت کشور‌های منطقه حراست کردند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان بویژه اسرائیل این پیام را دریافت کرده‌اند که کوچکترین اقدامی علیه کشور پاسخ سختی از جانب نیرو‌های مسلح دربر خواهد داشت و با نابودی حیفا و تل آویو همراه خواهد بود.

رییسی خاطرنشان کرد: دشمنان باید جایگاه اقتدار و افتخار و قدرت‌آفرین نیرو‌های مسلح ما در کشور را بشناسند.

وی با بیان این‌که «امروز شاهد به‌کارگیری تجهیزات پیشرفته‌ای در ارتش هستیم و این همان جلوه «ما می‌توانیم» است»، یادآور شد: ارتش جمهوری اسلامی از تهدید‌ها و از همه کاستی‌ها برای کشور فرصت می‌سازد ارتش به مردم عشق دارد و ملت هم به ارتش اعتماد دارد و ارتش امروز پشتوانه امنیت کشور است. هرجا حادثه‌ای در کشور پیش می‌آید ارتش در کنار ملت است.

وی با تاکید بر این‌که «ارتش سد محکمی در برابر ضدانقلاب و گروه‌های تکفیری و اشرار است»، گفت: ارتش مرزبانی از مرز‌های کشور را به عهده دارد و حتی در اقیانوس‌ها از منافع ایران پاسداری می‌کند و مردم این زحمات را می‌بینند. ارتش افتخار حراست زمینی، دریایی و هوایی کشور را دارد و آسمان ایران همیشه در نقاط مختلف منطقه امن‌ترین آسمان است.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: امروز ارتش دلاور، شجاع و قهرمان ما در عرصه‌های مختلف علم و فناوری گوی سبقت را از ارتش‌های منطقه ربوده است و همگان به این امر معترف هستند.

وی افزود: ارتش ما امروز ارتشی مجهز و به‌روز و به‌هنگام است. ارتشی که از تجهیزات پیشرفته برخوردار است و این تجهیزات پیشرفته به برکت علم و دانش بومی شده است، در حالی‌که در برخی ارتش‌ها و نیرو‌های مسلح، تجهیزات وارداتی حرف اول را می‌زند، اما ارتش جمهوری اسلامی با اتکا به دانش روز و توان داخلی تجهیز شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها