تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۸۱۵

گزارش تصویری: اهواز در محاصره دودهای نفتی

۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳
بر اساس طرح جامع آلودگی هوای اهواز، بیش از ۶۰ درصد آلودگی هوای این کلانشهر ۱.۵ میلیون نفری، که سازمان بهداشت جهانی تا کنون دو بار آن را آلوده‌ترین شهر دنیا معرفی کرده، ناشی از صنایع نفتی است. تاسیساتی که در عمر یکصد ساله اش بیشترین تخریب و آلودگی زیست محیطی را برای خوزستان نفتخیز به همراه داشته است.
در پنج سال گذشته تنگی نفس‌های پائیزه همزمان با نخستین باران ها، هم به بیماری‌های تنفسی اضافه شده است. وزارت بهداشت گرده‌های گیاهی را مقصر اصلی تنگی نفس پائیزه اهوازی‌ها اعلام کرده، اما برخی کارشناسان، دود تاسیسات نفتی را نیز در این ماجرا دخیل می‌دانند.
اهواز بیش از ۲۰۰ حلقه چاه نفت در اطرافش دارد و مشعل‌های (فلرهای) شرق اهواز در نزدیکی میدان چهار اسب و غرب شهر، در اطراف ورزشگاه الغدیر، در میان منازل مسکونی، بیش از همه آزاردهنده است.


عکس: مهدی پدرام خو
منبع: مهر
ارسال نظرات