تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان مطرح کرد

انتقاد از وضعیت حقوق بشر در چین؛ پکن با نفوذ خود به جنگ اوکراین پایان دهد

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان با انتقاد از وضعیت حقوق بشر در چین، از مقامات پکن درخواست کرد با استفاده نفوذ خود بر روی روسیه، به جنگ ویرانگر در اوکراین پایان دهند.

کد خبر: ۱۴۷۹۸۰
۱۱:۰۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲

هیچ کشوری به اندازه چین بر روی روسیه نفوذ ندارد

دیدارنیوز: آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان روز جمعه از پکن خواست تا با استفاده از نفوذ خود به جنگ در اوکراین پایان دهد.

وزیر خارجه آلمان تاکید کرد که هیچ کشوری به اندازه چین بر روی روسیه نفوذ ندارد. وی گفت که پکن باید از روسیه به عنوان «نیروی مهاجم» بخواهد که به جنگ در اوکراین خاتمه دهد.

او این سخنان در را نشست خبری مشترک با همتای چینی خود در پکن بیان کرد. این اولین سفر آنالنا بربوک به چین است.

وزیر خارجه آلمان اظهار داشت: «ما مایلیم چین همانطور که به طور موفق برای برقراری موازنه صلح‌آمیز بین ایران و عربستان دست به کار شد به روسیه نیز فشار بیاورد تا به تهاجم خود پایان دهد و در راه‌حلی صلح‌آمیز برای مناقشه شرکت کند.»

آنالنا بربوک همچنین از «محدودیت‌ها» در زمینه حقوق بشر در چین انتقاد کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها