تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
برتری ارزشمند اینتر در پرتغال

پپ، نفس مونیخ را گرفت!

تیم منچسترسیتی با هدایت پپ گواردیولا شکست سنگینی به بایرن مونیخ تحمیل کرد تا کار آلمانی‌ها برای صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا حسابی سخت شود. در پرتغال هم اینتر با دو گل از سد بنفیکا گذشت تا مسیر صعودش هموار شود.

کد خبر: ۱۴۷۹۰۷
۰۸:۲۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲

پپ، نفس مونیخ را گرفت!

دیدارنیوز: شاگردان پپ با پیروزی ۳ بر صفر مقابل بایرن‌مونیخ، گام بلندی برای صعود به نیمه‌نهایی برداشتند.

تیمی که در دور یک هشتم‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا پاریسِ پرستاره را به صلابه کشیده بود در اتحاد مقابل منچسترسیتی عاجز از ایجاد یک موقعیت گل ماند.

بایرنِ حالا بدون ناگلزمن که نخستین شکست فصل جاری در لیگ قهرمانان اروپا را مقابل سیتی تجربه کرد، برای بازگرداندن نتیجه در آلیانتس کار سختی خواهد داشت.

بازی با طوفانِ سیتیزن‌ها در هوای بارانی منچستر آغاز شده و همان ابتدا جک گریلیش نصفِ بازیکنان بایرن را با چند حرکت پشت سر گذاشت پس از گذشت ۲۰ دقیقه از زمان، دیدار کمی متعادل‌تر شد، اما درحالی که کمتر کسی انتظار شوت‌زنی توسط رودری داشت، او تصمیم به شلیک مستقیم به سمت دروازه یان زومر گرفت و شلیکش به هنرمندانه‌ترین شکل ممکن به قلب بایرن نشست.

در نیمه دوم هم که پیش‌بینی می‌شد بایرن بیشتر جلو بکشد و به اشتباهات خط دفاعی سیتی امیدوار باقی بماند، میهمان با مدافعان سرسختِ آبی‌پوش روبه‌رو شد و درحالی که شاگردان پپ خیلی زود از زیر فشار ابتدای نیمه دوم خارج شدند، اشتباهات مرگ‌بار دایو اوپامکانو نفس بایرن را به شماره انداخت و اگر فوق‌واکنش‌های یان زومر نبود، شکست باواریایی‌ها از این هم سنگین‌تر می‌شد. برناردو سیلوا و ارلینگ هالند دیگر گلزنان سیتی بودند که با استفاده از ضعف مدافعان میانی بایرن، پیروزی قاطعانه و ارزشمندی در خانه کسب کردند.

هالند که در این دیدار سرانجام طعم پیروزی بر بایرن‌مونیخ را چشید، برای ششمین بار دروازه باواریایی‌ها را باز کرد و پاس گل دوم را ارسال کرد تا بر خلاف روز‌های حضور با پیراهن دورتموند در پایان دیدار لبخند بر لب داشته باشد. او حالا در تمامی رقابت‌ها با پیراهن منچسترسیتی موفق شده ۴۵ گل به ثمر برساند و با گذر از محمد صلاح و رود فن‌نیستلروی به‌تن‌هایی رکورددار گلزنی در طول یک فصل برای یک باشگاه انگلیسی در بالاترین سطح است.

تیمی که تا به این مقطع از لیگ قهرمانان اروپا شکست‌ناپذیر باقی مانده و تنها ۲ گل دریافت کرده بود، در این دیدار ۳ گل خورد و ۶ گل نخورد تا یان زومر که اشتباهش در نخستین دقایق دیدار به گل ختم نشده بود، در نیمه دوم تک ستاره بایرن در این بازی باشد و توماس مولر هم که ۱۰ دقیقه مانده به پایان دیدار به زمین فرستاده شد، کاری از دستش برای خفیف‌تر کردن شکست بر نیامد. حالا سوال اینجاست؛ بایرن که تحت هدایت توخل از جام حذفی کنار رفته و شانس کمی برای صعود به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارد، این کار را تحت هدایت ناگلزمن بهتر انجام نمی‌داد؟

پپ، نفس مونیخ را گرفت!

پیروزی ارزشمند اینتر مقابل بنفیکا؛ معجزه اینزاگی ادامه دارد

تورنمنت‌های حذفی، تخصص سیمونه اینزاگی است. تیم‌های او هرچه در لیگ عملکرد بدی داشته‌باشند و رکورد‌های منفی را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارند در جام‌های حذفی و لیگ قهرمانان اروپا حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

اینتر که در یک ماهه اخیر روند فاجعه‌باری را در سری آ پشت سر گذاشته و از منطقه کسب سهمیه خارج شده است در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میهمان صدرنشین لیگ پرتغال بود و مقابل تیمی که دومین خط حمله برتر اروپا در این مسابقات را در اختیار داشته، هم دروازه‌اش را بسته نگه داشت و هم با به ثمر رساندن ۲ گل، حاشیه امنی برای دور برگشت به میزبانی مه آتزا ایجاد کرد.

در این دیدار که بارلا گل برتری تیمش را زد و لوکاکو از روی نقطه پنالتی، ۸ دقیقه به پایان دیدار برتری را بهبود بخشید، بنفیکای شگفتی‌ساز شب بسیار بدی را پشت سر گذاشت و رویای صعود به نیمه‌نهایی را حالا دور و دورتر می‌بیند. بارلا با گلزنی در این مسابقه، تعداد گل‌های فصل جاری از چارچوب تمامی مسابقات را به ۷ رساند تا بهترین عملکردش در طول یک فصل از دوران حرفه‌ای را پشت سر بگذارد و برای نخستین بار با ضربه سر در فصل جاری دروازه رقبا را باز کرد.

اینتر هم که پیش از این در مسابقات خارج از خانه مقابل تیم‌های پرتغالی طلسم گلزنی را تجربه می‌کرد و در ۷ از ۱۰ دیدار در خاک پرتغال از گلزنی عاجز مانده بود، برای نخستین بار پس از ۱۸ سال، نه یک بار بلکه ۲ بار دروازه تیم پرتغالی را در خانه‌اش باز کرد و با مداد نامش را در میان تیم‌های حاضر در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا حک شده می‌بیند.

آخرین بار، نراتزوری شب ۲۳ فوریه ۲۰۰۵ در خانه یک تیم پرتغالی گلزنی را تجربه کرده بودند. این طلسم به لطف لوکاکو و بارلا در لیسبون باطل شد. اینزاگی که روز‌های خوبی را در فوتبال ایتالیا پشت سر نمی‌گذارد به لطف این پیروزی و صعود احتمالی به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا قادر خواهد بود حداقل تا پایان فصل شغلش را حفظ کند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر