تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
وزارت بهداشت مسئول توزیع ناعادلانه پزشک است

صباغیان: تا کی مردم باید تاوان سوء مدیریت‌ها را پرداخت کنند؟

محمدرضا صباغیان، نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت در توزیع ناعادلانه پزشک، گفت: تا کی مردم باید تاوان این سوء مدیریت‌ها را پرداخت کنند و هیچ پناهی هم نداشته باشند.

کد خبر: ۱۴۷۸۶۲
۱۰:۰۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲

صباغیان: وزارت بهداشت مسئول توزیع ناعادلانه پزشک است

دیدارنیوز: نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس گفت: براساس اصل ۲۹ قانون اساسی دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی از حقوق همه شهروندان بوده، اما امروز توزیع ناعادلانه پزشک و نیروی متخصص سبب شده تا یک بیمار برای دسترسی به این خدمات باید با صرف هزینه‌های بالا و مسافت طولانی به درمان بپردازند که برخلاف قانون اساسی و وجدان انسانی است.

محمدرضا صباغیان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن طرح سوال خود از وزیر بهداشت در خصوص این‌که چرا توزیع نیروی انسانی به صورت عادلانه و براساس نیاز مناطق مختلف کشور صورت نمی‌گیرد، بیان کرد: ابتدا از زحمت همه پزشکان از جمله کادر بهداشت تشکر می‌کنم، اما طبق اصل ۲۹ قانون اساسی همه مردم ایران در چهار گوشه کشور باید دسترسی به امکانات بهداشت و درمان به ویژه پزشک را داشته باشند در حالی که در برخی از شهرستان‌ها و مناطق دوردست پزشک حداقلی هم وجود ندارد و مردم برای رفع مشکلات بهداشت و درمان خود باید ده‌ها و صد‌ها کیلومتر مسیر را با بدن بیمار و هزینه بالا طی کند تا به مراکز استان‌ها برسند.

وی در ادامه اظهار کرد: نحوه اسکان بیماران و هزینه‌های درمان و نوبت گرفتن از پزشکان و پدیده خانمان‌سوز زیرمیزی نیز خودش غصه پرقصه دیگری برای بیماران است. طبق اصل ۲۹ قانون اساسی و طبق اصل وجدان انسانی این حق همه مردم است که از پزشک مناسب برخوردار شود. آیا بخشی جز وزارت بهداشت و درمان مسئول این موضوع است؟

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پاسخ به این سوال دو صورت دارد یا می‌گویید پزشک متخصص و عمومی به اندازه کافی وجود ندارد یا این‌که می‌گویید پزشک متخصص به اندازه کافی وجود دارد، ولی توزیع آن ناعادلانه است. در هر صورت در دو حالت وزارت بهداشت مسئول است. تا کی مردم باید تاوان این سوء مدیریت‌ها را پرداخت کنند و هیچ پناهی هم نداشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد