تیتر امروز

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم
در گفت‌وگوی یک دیپلمات باسابقه با دیدارنیوز مطرح شد

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم

چه توافق کریدور زنگه‌زور رخ می‌داد و چه نه؛ تا مادامی که مناسبات ما با واشنگتن دچار تشنج باشد، ما نخواهیم توانست از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری خود در عرصه‌های مختلف به صورت جدی استفاده کنیم.
پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس مطرح کرد

به بهانه‌های مختلف ۷۰ درصد قیمت خودرو‌ها را بالا می‌برند!

جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره دلیل مخالفت دولت با واردات خودروی دست‌دوم، گفت: به همان دلیلی که دارند قیمت خودرو را اضافه می‌کنند، به همان دلیلی که در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته بدون ضابطه از صنعت خودرو حمایت کردند به همان دلیلی که امروز دارند ۷۰ درصد قیمت خودرو‌های داخلی را به بهانه‌های مختلف بالا می‌برند.

کد خبر: ۱۴۷۷۰۰
۱۷:۰۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲

دلیل مخالفت دولت با واردات خودروی دست‌دوم چیست؟

دیدارنیوز: به گفته عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، دولت به همان دلیل خودروی دست‌دوم وارد نمی‌کند که قیمت خودروی داخلی را ۷۰ درصد افزایش داده‌ است.

با اعلام جلال رشیدی کوچی، طرح ممنوعیت ورود نماینده‌های سه‌دوره‌ای پیشنهاد یکی از نمایندگان است و باید مشاهده کنیم که آیا رأی می‌آورد یا خیر.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، درباره واردات خودرو‌های دست‌دوم گفت: به دلیل اینکه درباره ورود خودرو‌های دست دوم زمان کم بود و بحث هم این بود که ممکن است اگر ما بخواهیم روی این مصوبه اصرار کنیم، بودجه به یک دوازدهم کشیده شود بنابراین همه تلاش‌های ما چه در تلفیق و چه در صحن این بود.

او در پاسخ به اینکه بنابراین چرا دولت خودروی دست دوم وارد نمی‌کند؟ افزود: به همان دلیلی که دارند قیمت خودرو را اضافه می‌کنند، به همان دلیلی که در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته بدون ضابطه از صنعت خودرو حمایت کردند به همان دلیلی که امروز دارند ۷۰ درصد قیمت خودرو‌های داخلی را به بهانه‌های مختلف بالا می‌برند.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور با اشاره به قانون انتخابات خاطرنشان کرد: ایرادات قانون انتخابات در کمیسیون در حال برطرف شدن است و به زودی در دستور کار قرار می‌گیرد.

رشیدی کوچی در واکنش به اینکه گفته شده قرار است از ورود نماینده‌های سه‌دوره‌ای ممانعت شود، یادآور شد: طرح ممنوعیت ورود نماینده‌های سه دوره‌ای پیشنهاد یکی از نمایندگان است و باید مشاهده کنیم که آیا رأی می‌آورد یا خیر.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد