تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

این تیم قهرمان لیگ برتر را تعیین می‌کند!

سپاهان، استقلال یا پرسپولیس؛ کدام تیم در این فصل قهرمان لیگ برتر خواهد شد؟ در حالی که لیگ برتر به هفته‌های داغ خود نزدیک می‌شود یک تیم سرسخت انتظار مدعیان را می‌کشد!

کد خبر: ۱۴۷۳۳۹
۱۸:۴۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

این تیم قهرمان لیگ برتر را تعیین می‌کند!

دیدارنیوز: کمترین گل خورده، کمترین شکست و برتری در اکثر آمار‌های فنی، مس را برای مدعیان تیمی ترسناک می‌کند.

پرسپولیس، در این هفته مهمان تیمی است که آمار‌های خاصی در عملکرد‌های دفاعی دارد. مس رفسنجان تا پایان فصل علاوه بر پرسپولیس، باید با استقلال و سپاهان هم دیدار کند. مسابقاتی که سرنوشت قهرمان لیگ را شاید تعیین کند. در حال حاضر، مس با بهترین فرم فصلش مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرد. تیمی که در ۴ هفته اخیر، به اندازه تمامی دیدار‌های قبل از آن پیروز شده است.

مس در هر ۴ بازی اخیر، دروازه‌اش را بسته نگه‌داشته و حریف را شکست داده است. تراکتور، آخرین قربانی مس بود. دیداری که داود نوشی‌صوفیانی برای هفتمین مرتبه در این فصل درون دروازه مس ایستاد و همچنان در این فصل حتی یک گل هم نخورده است.

این تیم قهرمان لیگ برتر را تعیین می‌کند!

صفر شکست و فقط ۲ گل خورده در خانه!

مس رفسنجان، میزبان این هفته پرسپولیس، تنها تیم بدون شکست در مسابقات خانگی این فصل است. مس در دیدار‌های خانگی فقط ۲ گل خورده که بهترین عملکرد فصل است. این تیم در ۱۱ میزبانی فصلش، ۲۱ امتیاز کسب کرده و تفاضل گلش ۱۰+ است.

در مجموع دیدار‌های فصل هم مس تنها تیمی است که تعداد گل خورده‌اش تک رقمی است. تیمی که فقط در ۷ تا از ۲۳ بازی فصل گل خورده است. مس رفسنجان با این ۱۶ کلین‌شیت، بهترین تیم دفاعی لیگ است. بازیکنان مس در هر بازی به طور میانگین ۱۳.۷ تکل موفق دارند که بیشترین توپ‌گیری بین تمامی تیم‌های فصل است. شاگردان محمد ربیعی در امیدگل مواجه شده و شوت در چارچوب مواجه شده شده هم یکی از ۲ تیم برتر فصل هستند. هیچ تیمی در این فصل کمتر از مس (۲ مرتبه) نباخته است. البته یکی از ۲ شکست مس به دیدار رفت مقابل همین پرسپولیس برمی‌گردد که در ورزشگاه آزادی با یک گل شکست خوردند. دیگر شکست را هم شاگردان مهدی رحمتی در اراک به این تیم تحمیل کردند.

نقطه ضعف مس؟ گل بزنید!

مس رفسنجان در ۳ بازی از این فصل گل اول را دریافت کرد که حاصل آن ۲ باخت و یک تساوی بود. یعنی هر دو باخت شاگردان محمد ربیعی در شرایطی رقم خورد که تیم حریف توانست گل اول را به این تیم بزند. در شرایط عادی، آمار گلزنی مس تعریفی ندارد و تنها تیم بالای جدولی‌اند که متوسط گل زده‌شان به عدد یک هم نمی‌رسد؛ ۲۱ گل زده در ۲۳ بازی. زمان‌هایی که گل اول را می‌خورند، این ضعف بخاطر فشار و استرس ناشی از شکست بیشتر هم بروز پیدا می‌کند و اوضاع حادتر می‌شود.

مس در این مسابقات، ۲ برابر گل‌های زده‌اش، گل خورده است. آماری امیدوارکننده برای تیم‌های مدعی که شانس برد مقابل شاگردان سرسخت محمد ربیعی پیدا کنند. مسی‌ها متخصص کسب تساوی هم هستند. تیمی که فقط ۱۰ تا از ۲۳ بازی فصلش مساوی نشده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها