تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دستیار پوتین به تهران سفر می‌کند

رئیس کمیسیون روابط خارجی دومای روسیه از سفر قریب‌الوقوع دستیار رئیس‌جمهور این کشور به تهران خبر داد.

کد خبر: ۱۴۷۲۹۲
۰۸:۱۸ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

دستیار پوتین به تهران سفر می‌کند

دیدارنیوز: امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس و اعضای کمیسیون روابط خارجی و نیز نایب‌رئیس دومای روسیه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که با حضور ۱۲ نفر از اعضای برجسته این کمیسیون، رئیس گروه دوستی پارلمانی روسیه و ایران، نایب‌رئیس دومای روسیه و برخی مدیران وزارت خارجه روسیه در محل دوما برگزار شد، طرفین ضمن تأکید مشترک بر لزوم استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در تقویت همکاری‌های فی‌مابین، موضوعات مختلف همکاری‌های دو کشور در حوزه دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تبادل نظر قرار دادند.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار گفت: روابط دو کشور در مسیر درستی قرار دارد و کار‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت است.

وی افزود: از ارتباط نزدیک رؤسای جمهور دو کشور خرسندیم و سفر آقای پوتین به تهران تحول مهمی بود و نتیجه دیدار‌ها و گفتگو‌های مقامات مختلف دو کشور، پیشرفت و تنوع بخشیدن به روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی است.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: دیپلماسی پارلمانی نقش مهمی در تقویت روابط دو کشور دارد و کمیسیون عالی مشترک پارلمانی دو کشور، چارچوب بسیار خوبی برای کمک به تقویت روابط دو کشور است.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص برجام نیز گفت: احیای برجام با پایبندی کامل تمام طرف‌ها به تعهدات خود و رفع کامل تحریم‌ها علیه ایران، اولویت ماست و ما در این زمینه مسئولانه عمل کردیم و پایبندی خود را به مذاکره برای احیای برجام نشان دادیم، اما دولت آمریکا هنوز نتوانسته است در این زمینه تصمیم بگیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان گفت: گفتگو‌های روبه‌جلویی با آقای گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتیم و مایل هستیم در چارچوب این گفتگوها، ادعا‌های بی‌اساس در خصوص فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران رفع شود.

اسلوتسکی رئیس کمیسیون روابط خارجی دوما نیز در این نشست ضمن اشاره به سفر اخیر والودین رئیس دومای روسیه به تهران و برگزاری نشست مشترک همکاری‌های عالی پارلمانی دو کشور، ابراز کرد: پارلمان‌های دو کشور همکاری خوبی با هم دارند و لازم است از این ظرفیت برای تقویت روابط دوجانبه استفاده شود.

وی افزود: دستیار آقای پوتین به‌زودی به تهران سفر می‌کند و در خصوص راه‌های تقویت همکاری‌های دو کشور گفتگو خواهد کرد.

اسلوتسکی تأکید کرد: ما اهتمام زیادی به موضوعات مهم روابط و همکاری‌های دوجانبه مخصوصاً کریدور شمال ـ جنوب داریم و لازم است این کریدور با همکاری مشترک دو طرف به‌خصوص در بخش رشت ـ آستارا سریعاً تکمیل شود.

وی کریدور ترانزیتی شمال ـ جنوب را بزرگترین پروژه قرن دانست و اضافه کرد: مذاکرات جاری در مسکو با حضور معاون وزیر راه ایران، فرصت خوبی برای رفع موانع باقیمانده در این زمینه است.

این مقام پارلمانی همچنین تأکید کرد: ما در دومای روسیه تلاش می‌کنیم که روابط دو کشور در تمام زمینه‌ها تقویت شود.

رئیس کمیسیون روابط خارجی دوما با یادآوری اتهامات مطرح‌شده از سوی اوکراین و برخی طرف‌های غربی در خصوص استفاده از پهپاد‌های ایرانی علیه اوکراین گفت: اوکراین، آمریکا و اروپا هیچ دلیل اثبات‌کننده‌ای برای استفاده از پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین ندارند و آن‌ها از این ادعا به‌عنوان یک بهانه برای دیگر اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند.

وی همچنین اظهار داشت: توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط دو کشور تاریخی است و بر امنیت کل منطقه تأثیر مثبت دارد و ما از آن حمایت می‌کنیم.

در این نشست آخرین وضعیت همکاری‌های دوجانبه در حوزه دریای خزر، انرژی و دیگر زمینه‌های همکاری دو کشور مورد تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور