تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
۵۱ درصد فوتی‌ها در دم می‌میرند

وجود ۵۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور

کمال هادیانفر، رییس پلیس راهور می‌گوید که ما هنوز ۵۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور داریم؛ نقاطی که بر اساس تردد‌ها حادثه در آنجا رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۴۷۲۶۲
۱۲:۱۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲

وجود ۵۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور

دیدارنیوز: رییس پلیس راهور با بیان اینکه هنوز ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور داریم و از این تعداد حدود ۸۷۷ نقطه پر حادثه هستند که باید با اولویت برطرف شود گفت: ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها اتفاق می‌افتد لذا مقرر شد در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها ایستگاه‌های شادمانی ایجادشود که ۲۹۷ نقطه توسط استانداران ایجاد و عملیاتی شد.

سید کمال هادیانفر در حاشیه بازدید رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی چهار وظیفه اصلی را عهده دار است، گفت: در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه‌های کشور، ماموریت ترافیک با بیش از ۳۹ میلیون وسیله نقلیه، ۵۲ میلیون راننده و ۸۶ میلیون جمعیت کشور که یا راننده یا سرنشین و به نوعی کاربر ترافیک هستند، وظیفه ما است.

وی افزود: در بحث مدیریت ترافیک با بهره گیری از توانمندی‌ها و تجهیزات و نیروی انسانی انجام وظیفه و تسهیل در تردد ماموریت ماست.

هادیانفر با اشاره به برنامه ششم توسعه و و دغدغه مقام معظم رهبری در کاهش تلفات و جان باختگان به ویژه در ایام نوروز اظهار کرد: در برنامه ششم ۳۱ درصد پیش بینی کاهش تلفات جاده‌ای در این حوزه رقم خورده که تا پایان سال ۱۴۰۱، ۹۵.۵ درصد محقق شده است.

وی افزود: در سال گذشته بیش از ۷۳ میلیون خدمت در حوزه ترافیکی، شماره گذاری و صدور گواهینامه توسط پلیس راهور به مردم ارائه شده است.

به گفته رییس پلیس راهور در موضوع کاهش سوانح و تصادفات، عوامل مدیریت، عامل انسانی، ایمنی وسایط نقلیه، راه و قوانین و مقررات موثر و مورد تاکید قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به عامل راه گفت: ما هنوز ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور داریم؛ نقاطی که بر اساس تردد‌ها حادثه در آنجا رخ می‌دهد؛ از این ۵۲۰۰ نقطه تقریبا ۸۷۷ نقطه پر حادثه داریم که باید با اولویت برطرف شود.

رییس پلیس راهور با اشاره به طرح نوروزی و با بیان اینکه پلیس راهور جزو دستگاه‌هایی است که دائم در حال ماموریت است، اظهار کرد: ۸۷ هزار نفر در قالب ۸ دستگاه مسئول در جاده‌های کشور مستقر شدند.

وی همچنین به دیگر اقدامات سایر دستگاه‌ها در این حوزه پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها اتفاق می‌افتد لذا مقرر شد در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها ایستگاه‌های شادمانی ایجاد کنند. ۲۹۷ نقطه توسط استانداران ایجاد و عملیاتی شد و امسال اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: متاسفانه ۵۱ درصد فوتی‌ها در دم می‌میرند و وقتی تصادف اتفاق می‌افتد جان خود را از دست می‌دهند. ۶ درصد در حین انتقال جان خود را از دست می‌دهند و ۴۳ درصد در بخش بیمارستانی هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور