تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
پس از چند هفته شایعه و نتایج پرنوسان در تاتنهام

کونته سرانجام کنار کشید

آنتونیو کونته که مشخص بود هر روز بیشتر هدایت تاتنهام را بر عهده داشته باشد، بیشتر زجر می‌کشد، پیش از آغاز بازی‌های ملی در فیفادی ماه مارس لندن را به مقصد تورین ترک کرد.

کد خبر: ۱۴۷۱۳۹
۱۰:۲۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

کونته سرانجام کنار کشید

دیدارنیوز: سرانجام اتفاقی که فوتبالدوستان در سراسر جهان انتظارش را می‌کشیدند، رخ داد.

آنتونیو کونته با تاتنهام رسماً به انتهای راه رسید و از این پس او را روی نیمکت اسپرز نخواهیم دید. جدایی کونته از تاتنهام در این مقطع از فصل، اما نه با حکم اخراج بلکه همراه با فسخ توافقی قرارداد بود و رابطه‌ای که هرگز نباید آغاز می‌شد، نه دوستانه، اما به مسالمت‌آمیزترین شکل ممکن پس از ۱۶ ماه به پایان رسید.

کونته که مشخص بود هر روز بیشتر هدایت تاتنهام را بر عهده داشته باشد، بیشتر زجر می‌کشد، پیش از آغاز بازی‌های ملی در فیفادی ماه مارس لندن را به مقصد تورین ترک کرد تا پس از سپری کردن ۶ ماه جهنمی در کنار خانواده‌اش باقی بماند و به استراحت بپردازد.

کونته در شرایطی هدایت تاتنهام را واگذار کرد که هرگز سابقه نداشته مرد ایتالیایی دستانش را به نشانه تسلیم بالا ببرد و به جای دریافت غرامت از مدیران بابت اخراجش، توافقی قراردادش را فسخ کند. او یکی از پردرآمدترین سرمربیان جهان از نظر دریافت غرامت اخراج بود، اما اکنون خسته‌تر از آن است که به چنین مواردی اهمیت دهد. او تنها بخشی از مبلغ قراردادش را دریافت کرده و سپس خودکار را به قصد امضای فسخ قرارداد روی کاغذ غلتانده است.

درحالی که بسیاری رسانه‌ها پیش‌بینی می‌کنند دون آنتونیو از هم‌اکنون به دنبال مقصد جدید، از رم گرفته تا اینتر و یوونتوس می‌گردد، به نظر نمی‌رسد او را فعلاً در کنار زمین ببینیم و تا تابستان، هرگونه گمانه‌زنی در رابطه با آینده او بیهوده است. ناگلزمن، گزینه بلند مدت و دائمی سران تاتنهام برای سپردن سکان هدایت تیمشان به دست اوست، اما تا پایان فصل، قرار است کریستین استلینی، دستیار سابق کونته به همراه رایان میسون هدایت اسپرز تا پایان فصل و در ۱۰ بازی باقی مانده از لیگ برتر انگلیس را بر عهده داشته باشد. هدف این تیم، کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود تا با تقویت تیم تحت نظر سرمربی جدید در تابستان پیش‌رو، آماده رقابت برای فتح جام پس از ۱۶ سال شوند.

کونته در ۷۶ بازی هدایت تاتنهام را بر عهده داشت و موفق شد تنها در ۴۱ بازی پیروز میدان لقب گیرد. با صرف نظر از ۴ سال ابتدایی دوران مربیگری کونته در تیم‌های سطح پایینی، چون آرتزو، باری و سیه نا، تاتنهام بدترین تجربه کونته در دوران سرمربیگری بود و نرخ پیروزی‌اش در زمانی که سکان هدایت این تیم را در دست داشت، به ۵۴ درصد هم نرسید. دون آنتونیو روی نیمکت یوونتوس، چلسی و اینتر، بیش از صد بازی دوام آورده بود و علاوه بر فتح حداقل یک جام معتبر، موفق شده بود حداقل نرخ پیروزی ۶۰ درصد را به ثبت برساند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور