تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
با وجود قطعی و اختلال گسترده در سال ۱۴۰۱ مطرح شد

ادعای وزیر ارتباطات؛ قطعی اینترنت از قبل برنامه‌ریزی‌شده نداشتیم

با وجود قطعی و اختلال گسترده در اینترنت ایران پس از ناآرامی‌های پاییز ۱۴۰۱، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات دولت سیزدهم مدعی شده در سال گذشته قطعی اینترنت از قبل برنامه‌ریزی‌شده نداشتیم.

کد خبر: ۱۴۷۰۹۶
۱۳:۲۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲

ادعای وزیر ارتباطات؛ قطعی اینترنت از قبل برنامه‌ریزی‌شده نداشتیم

دیدارنیوز: وزیر ارتباطات با تأکید بر عدم قطع برنامه‌ریزی‌شده اینترنت در سال ۱۴۰۱، از دستور خود مبنی بر تنوع مسیر‌های تأمین ترافیک کشور خبر داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعتقاد دارد هیچ قطعی اینترنت از قبل برنامه‌ریزی‌شده‌ای در سال ۱۴۰۱ نداشته‌ایم که نیاز به اطلاع‌رسانی داشته باشد. زارع‌پور با این حال تأکید کرد تلاش‌های وزارت ارتباطات برای به‌حداقل‌رساندن قطعی اینترنت ادامه دارد.

به نقل از سیتنا، زارع‌پور با تأکید بر وجود داشبورد‌های پایش اینترنت، گفت: «داشبورد‌هایی برای پایش وضعیت داریم و هیچ قطعی از قبل برنامه‌ریزی‌شده‌ای نداشتیم که بخواهیم از قبل اطلاع‌رسانی کنیم و بحث فنی همیشه بوده است، اما در تلاشیم این قطعی‌ها را به حداقل برسانیم.»

وزیر ارتباطات پیرامون قطعی‌های اینترنت در سال ۱۴۰۱ که بعضاً به دلیل اختلال در شبکه زیرساختی کشور اتفاق افتاد و عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع شرکت ارتباطات زیرساخت در خصوص این قطعی‌ها، گفت: «داشبورد‌ها و مانیتور‌هایی در اتاق بنده است که در لحظه وضعیت ارتباطات را مشاهده می‌کنم و اگر در حد یک صدم لینک‌هایی در کشور قطع باشد، در لحظه اطلاع‌رسانی انجام می‌شود.»

قطع لینک‌ها به دلیل مشکلات گرجستان

او با اشاره به اینکه هفته‌های گذشته تمام لینک‌های ما در آذربایجان، ارمنستان و ترکیه به دلیل مشکلاتی که در گرجستان بود، قطع شد، گفت: «۱۵ دقیقه‌ای قطعی داشتیم که از سمت جنوب تأمین کردیم. بیش از سه برابر مصرف فعلی کاربران، ظرفیت ایجاد کردیم، آن هم از منابع مختلف.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اهمیت تنوع مسیر‌های تأمین ترافیک اینترنت به دستورات خود به شرکت زیرساخت اشاره کرد و گفت «روز اول به مدیرعامل شرکت زیرساخت دستور دادم که تنوع مسیر‌های تأمین ترافیک کشور را افزایش دهید و فقط به چند کشور و چند شرکت بسنده نکنید. به همکاران عرض کردم اگر از یک اندازه‌ای بیشتر قطعی داشتیم که مردم تحت تأثیر قرار گرفتند، حتما اطلاع رسانی کنید.»

به اعتقاد زارع‌پور، نگرانی مردم از قطعی اینترنت به دلیل اخبار نادرست برخی سایت‌های غیرمستند است. او با تأکید بر اینکه برخی سایت‌های غیرمستند با اخبار نادرست مردم را نگران می‌کنند که قطعی داشتیم، گفت: «وظیفه ما تأمین ترافیک با کیفیت برای همه مردم است و آنچه که در توان داریم را انجام می‌دهیم.»

وزیر ارتباطات بر این موضوع تأکید دارد که قطعی اینترنت در سال ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی‌شده نبوده و به دلیل اختلالات مسیر تأمین ترافیک بوده است. اختلال و قطعی برنامه‌ریزی‌شده یا ناگهانی به هر روی، اقتصاد دیجیتال کشور را تحت تأثیر جدی قرار داد. از اتاق بازرگانی تا دیگر نهاد‌های بخش خصوصی چندین‌بار در سال ۱۴۰۱ نسبت به قطعی اینترنت ابراز نگرانی کردند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور