تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
تورم افسارگسیخته مشکل اساسی عرصه اقتصادی است

نماینده مجلس: دولت باید تغییراتی در مدیران ناکارآمد انجام دهد

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که تورم افسارگسیخته مشکل اساسی عرصه اقتصادی است و دولت باید تغییراتی در مدیران ناکارآمد و ناتوان انجام دهد.

کد خبر: ۱۴۷۰۶۴
۱۷:۳۵ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲

نماینده مجلس:

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد در شرایط کنونی دولت و مجلس باید با همگرایی و همکاری مشترک بر توان و ظرفیت‌های داخلی متمرکز شوند تا از این طریق بتوانند موانع رشد تولید را برطرف کنند.

به نقل از خانه ملت، شهریار حیدری در خصوص راه‌کار‌های تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، گفت: محور شعار سال که از سوی رهبر انقلاب تعیین شده کاملا مدبرانه است، زیرا با توجه به شرایط کنونی کشور مهار تورم منجر به رشد تولید خواهد شد.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی در این راستا، اظهار کرد: امروزه بر همگان مشهود است که تورم افسارگسیخته مشکل اساسی عرصه اقتصادی است و در سال گذشته این مولفه رو به رشد برای مردم آسیب‌های زیادی را رقم زد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی دولت و مجلس باید با همگرایی و همکاری مشترک بر توان و ظرفیت‌های داخلی متمرکز شوند تا از این طریق بتوانند موانع رشد تولید را برطرف کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: همچنین دولت نیز باید تغییراتی در مدیران ناکارآمد و ناتوان انجام دهد تا افرادی روی کار بیایند که درک و فهیم درست از شرایط کشور، شعار سال و مشکلات داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تجربه تورم بالا دلایل مختلفی دارد، اما ناتوانی مدیران اقتصادی و حتی برخی استانداران که دارای تجربه لازم نیستند از جمله موارد اثرگذار است که باید برای آن تدبیر شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها