تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

مصر گنجینه تاریخی‌اش را از ایتالیا پس گرفت

سفارت مصر در ایتالیا از بازگرداندن آثار تاریخی ارزشمند با کمک مقامات ایتالیایی از موزه مصر در تورین خبر داد که تاریخچه این آثار به اواخر دوره مصر باستان بازمی‌گردد.

کد خبر: ۱۴۶۹۲۵
۱۹:۴۰ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

مصر گنجینه تاریخی‌اش را از ایتالیا پس گرفت

دیدارنیوز: سفارت مصر در ایتالیا از موفقیت خود در بازگرداندن آثار تاریخی ارزشمند با کمک مقامات ایتالیایی از موزه مصر در تورین خبر داد که شامل بزرگترین مجموعه آثار باستانی مصر در خارج از این کشور است.

به نقل از ایندیپندنت مصر، «بسام رادی» ـ سفیر مصر در ایتالیا ـ گفت که تاریخچه این آثار به اواخر دوره مصر باستان بازمی‌گردد و آثار به دست‌آمده شامل آثار هنری فراعنه و هیروگلیف در کنار آثار دوران یونانی ـ رومی است که شامل یک ظرف کوچک سفالی، مجسمه کوچکی از یک زن ساخته‌شده از سفال و در نهایت ستونی متعلق به پادشاهی جدید مصر می‌شود.

به تازگی مصر تلاش‌های بیشتری در زمینه بازگرداندن آثار تاریخی متعلق به این کشور را که به صورت قاچاق خارج شده، آغاز کرده است.

مصر در سال ۲۰۲۲ آثار تاریخی بسیاری را از سراسر جهان به این کشور بازگرداند که از آن جمله می‌توان به این موارد اشاره کرد: شش اثر از موزه متروپولیتن، قسمتی از تابوت چوبی پوشیده‌شده با لایه‌ای از گچ رنگی که چهره یک زن را به تصویر می‌کشد، یک صفحه آهکی با کتیبه‌های هیروگلیف، یک تکه کتان تزئین‌شده با نقاشی‌های رنگارنگ که داستان عبور از دریای سرخ را روایت می‌کند، مجسمه برنزی مردی که زانو زده، نقاشی تشییع جنازه از پرتره‌های زنی از دوران روم و همچنین ۹ اثر نادر از جمله یک قطعه سکه طلا که به دوران بطلمیوسی بازمی‌گردد.

صنعت گردشگری مصر در سال‌های اخیر به‌واسطه اکتشافات جذاب باستانی توانسته شمار گردشگران بیشتری را به این سرزمین کهن بکشاند و بر اساس گزارشی که اخیرا به نقل از «احمد عیسی» وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر منتشر شده این کشور در سال ۲۰۲۲ میلادی از ۱۱.۷ میلیون گردشگر میزبانی کرد که در مقایسه با ۸ میلیون گردشگر در سال ۲۰۲۱، افزایش ۴۶.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

انتظار می‌رود تعداد بازدیدکنندگان مصر در سال جاری با ۲۸ درصد افزایش به ۱۵ میلیون نفر برسد. مصر پس از آسیب همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ روسیه و اوکراین، برای تضمین بهبود صنعت گردشگری که یکی از بخش‌های اقتصادی پیشرو این کشور محسوب می‌شود، تلاش کرده است. بازار‌های روسیه و اوکراین یکی از بزرگترین بازار‌های گردشگری مصر هستند.

دولت مصر اقدامات متعددی را برای رشد صنعت گردشگری در این کشور انجام داده؛ از جمله در ژانویه تصمیم گرفت به مسافران ۱۸۰ کشور اجازه دهد تا در بدو ورود به مصر ویزای توریستی دریافت کنند، مشروط بر این‌که ویزای معتبر و استفاده‌شده در گذرنامه‌های خود برای انگلستان، ایالات متحده، نیوزیلند، ژاپن یا کشور‌های حوزه شنگن داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر