تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

آیا مقامات حکومت درس می‌گیرند؟

سیدمرتضی مبلغ، معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور در دوران اصلاحات در مطلبی با عنوان «آیا مقامات حکومت درس می‌گیرند؟» در روزنامه اعتماد نوشت: مسوولان و مقامات کشور اگر گوشه چشمی به خسارت‌ها، رنج‌ها و مصائبی که در اثر برخی رویکرد‌ها و سیاست‌های نادرست خود بر ملک و ملت وارد شده است بیندازند، باید بر خود بلرزند و از عواقب دهشتناک دنیوی و اخروی این همه رنج و خسارت واردشده بر مردم که می‌تواند دامن‌گیر آنان شود سخت بترسند.

کد خبر: ۱۴۶۸۰۱
۰۹:۱۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱

آیا مقامات حکومت درس می‌گیرند؟

دیدارنیوز: «مسوولان کشور اگر گوشه چشمی به خسارت‌ها بیندازند، باید راه صلاح در پیش بگیرند.»

سیدمرتضی مبلغ نوشت: «دو گام کوتاه و سازنده اخیر یعنی دعوت از گروسی، رییس آژانس انرژی اتمی و برخی توافقات با او و امضای توافقنامه با عربستان توسط مقامات کشور و برخی پیامد‌های آن، به تنهایی ساختمان بسیاری از نظریه‌پردازی‌ها، برنامه‌ها و روش‌های اجرایی و القائات سیاسی، امنیتی و تبلیغاتی که حاکمیت سال‌ها آن را بر ساخته بود متزلزل ساخت و به وضوح نشان داد که آنچه سال‌های متمادی دلسوزان و صاحب‌نظران و اصلاح‌طلبان کشور نسبت به انحراف‌ها و خطا‌های حاکمیت در شیوه حکومت‌داری مطرح کرده و هشدار می‌دادند، چه میزان درست و کارساز بوده است. زیرا نمونه عینی آن در اوضاع وخیم اقتصادی و ارزی کشور که در ماه‌های گذشته رخ داد مشاهده شد.

با یک‌دست‌سازی خسارت‌بار دستگاه‌های حاکمیتی که با بی‌اعتبار ساختن اساسی‌ترین حقوق مردم، یعنی انتخابات رقم خورد و با وعده‌های عجیب و غریبی که به مردم داده شد، نه تنها بهبودی در اوضاع کشور به ویژه اوضاع اقتصادی حاصل نشد بلکه روز به روز بر وخامت اوضاع افزوده گشت و در این اواخر نیز فاجعه انفجار هر روزه ارزی در کشور رخ داد و مقامات حاکمیت تمام توانایی مدیریتی، کارشناسی، امنیتی، عملیات روانی و تبلیغاتی خود را برای توقف و کاهش بحران بسیج کردند. اما نه تنها افاقه نکرد بلکه نتیجه معکوس به بار آورد، اما دو گام کوتاه و مقدماتی مذکور که سال‌ها علیه آن شعار داده و نظریه‌پردازی می‌شد، به سادگی توانست روند روزافزون فاجعه ارزی را متوقف کند.

اکنون بر مقامات کشور است که تصور کنند اگر این روند سازنده در همه مناسبات خارجی و عرصه‌های مختلف آن به نحو اصولی و راهبردی تداوم یابد، چه آثار مثبت دیگری به همراه خواهد داشت و از این مهم‌تر و ضروری‌تر تصور کنند اگر در مناسبات داخلی و تعاملات حاکمیت با مردم و اقشار مختلف جامعه نیز به رغم برخی راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌های غلط و انحرافی، اعتمادسوز و خانمان‌سوز تجدید نظر شده و روند سازنده و گشایش‌بخش در پیش گرفته شود و به آنچه دلسوزان، اندیشمندان و اصلاح‌طلبان و اقشار مختلف مردم دائما به عنوان راه و رسم صحیح و کارآمد حکمرانی مطرح کرده و می‌کنند، عمل کنند چه آثار عظیم و فوری و مبارکی در پی خواهد داشت. اگر کسانی که امروز فاجعه انفجار دلار ۶۰ -۵۰ هزار تومانی که چند هزار تومان از آن کاسته و روند آن متوقف شده است را به عنوان یک دستاورد بزرگ در تیتر اخبار صدا و سیما و رسانه‌های حاکمیتی به رخ مردم می‌کشند به وجدان خود مراجعه کنند، مشاهده خواهند کرد که همین پیروزی و دستاورد جزیی و اولیه هم هرگز حاصل افکار، رویکردها، سیاست‌ها، توانمندی و هنرمندی خودشان نبوده و صرفا حاصل یک تجدیدنظر اولیه در رویکرد‌های نادرست و انحرافی بوده است و متوجه خواهد شد که این تجدیدنظر و تغییر رویه در واقع برداشتن دو گام ابتدایی در راستای همان توصیه‌ها و راه‌حل‌های مطرح‌شده توسط کسانی است که دائما با اتهام‌های ناجوانمردانه و جفاکارانه غرب‌گرا، واداده، اهل فتنه، بی‌بصیرت و امثال آن مواجه بوده و هستند.

مسوولان و مقامات کشور اگر گوشه چشمی به خسارت‌ها، رنج‌ها و مصائبی که در اثر برخی رویکرد‌ها و سیاست‌های نادرست خود بر ملک و ملت وارد شده است بیندازند، باید بر خود بلرزند و از عواقب دهشتناک دنیوی و اخروی این همه رنج و خسارت واردشده بر مردم که می‌تواند دامن‌گیر آنان شود سخت بترسند و راه صلاح و صواب در پیش گرفته و آن را در همه عرصه‌ها و زمینه‌ها تداوم بخشند و مواظب افراطیون جاهل و پرتوهم، باشند که باز با اعمال خطرساز خود همین کار اندک را نیز تخریب نکنند. عوامل و ریشه‌های اصلی مشکلات و بحران‌های طاقت‌فرسای کشور و راه‌حل‌های آن مشخص است و بار‌ها توسط نیرو‌های دلسوز و آگاه و صاحب‌نظر مطرح و فریاد شده است. آخرین و راه‌گشاترین مورد آن نیز در راه‌حل‌های پانزده‌گانه یکی از صادق‌ترین و دلسوزترین شخصیت‌های مردمی کشور یعنی سید محمد خاتمی آمده است. مردی که تجربه دوران مدیریتی او نشان داد که چگونه ایران و ایرانی می‌تواند راه توسعه و پیشرفت را طی کند و از مواهب زندگی آبرومندانه و با کمترین میزان بحران و درد و رنج بهره‌مند باشد و در منطقه و جهان، سرافراز و عزتمند بدرخشد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی