تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
اینکه مردم بیش از ۶۰ سال باید منتظر خریدن خانه بمانند، ظلم به آنهاست

وعده زاکانی؛ به دنبال «ارزان کردن» تهران هستیم

در حالی که هنوز ۲۴ ساعت از گرانی ۴۰ و ۴۵ درصدی کرایه اتوبوس و تاکسی در تهران برای سال آینده سپری نشده، علیرضا زاکانی، شهردار پایتخت وعده داد که به دنبال ارزان کردن تهران است.

کد خبر: ۱۴۶۶۷۴
۱۱:۱۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

وعده زاکانی؛ به دنبال «ارزان کردن» تهران هستیم

دیدارنیوز: شهردار پایتخت با بیان اینکه هدف تبدیل امکانات شهرداری به قطب‌های گردشگری است، گفت: برای خدمت‌رسانی در ایام نوروز همه امکانات‌مان را بسیج کرده‌ایم.

علیرضا زاکانی درباره اتفاقات سال جاری با بیان اینکه پویش «امیدوافتخار» تا شب عید هر روز برگزار می‌شود، تصریح کرد: روز شنبه حدود ۱۱ کیلومتر خط جدید مترو (۵ ایستگاه در خطوط ۶ و ۷) به ارزش ۱۵ همت افتتاح خواهد شد.

وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، افزود: خط ۶ تا پیش از این دو تکه بود؛ اتصال این دو بخش موجب رونق حمل‌ونقل عمومی می‌شود.

شهردار پایتخت به برخی پروژه‌های افتتاح شده در رویداد‌های امید و افتخار اشاره کرد و گفت: ۱۵۰۰هکتار کمربند سبز تهران، افتتاح پایانه اکباتان به ارزش ۴همت و پروژه‌های دیگری از این دست تحفه‌ای ناقابل خدمت مردم عزیز تهران بود.

زاکانی با بیان اینکه پر کردن بهینه اوقات فراغت مردم برای ما اهمیت دارد، اظهار کرد: مجموعه‌های بزرگ تفریحی در اختیار شهرداری تهران است، از برج میلاد تا اراضی عباس‌آباد که برای خدمت‌رسانی در ایام نوروز بسیج شدند.

۱۲ هزار پاکبان شب گذشته بقایای دود و آتش را از چهره شهر پاک کردند

وی با پرداختن به موضوع شب آخرین چهارشنبه سال تصریح کرد: از سال گذشته ظرفیت آتش‌نشانی برای «چهارشنبه سوری» دو برابر شد. هزار نفر از همکاران حریم‌بان نیز آماده خدمت‌رسانی در مواقع اضطراری شدند. ۱۰هزار نفر از همکاران فضای سبز من نیز دیشب برای جلوگیری از تعرض به درختان آماده‌باش بودند. ۱۲هزار پاکبان شریف نیز از نیمه‌های شب گذشته مشغول نظافت بقایای دود و آتش در شهر شدند.

مشارکت شهروندان در اداره شهر ضروری است

زاکانی در ادامه درخصوص اهمیت مشارکت مردم در اداره پایتخت که از ارکان مدیریت شهر در دوره اخیر است پرداخت و اظهار کرد: ۲۰۸۰ پروژه را با اعتباری حدود ۴همت در طرح «من شهردارم» به رأی مستقیم مردم گذاشتیم. بیش از ۳۵۰هزار نفر از شهروندان در این طرح شرکت کردند؛ اولین تجربه بود، اما اولویت پروژه‌های کوچک‌مقیاس و محلی با نظر آن‌ها در بودجه سال آینده تنظیم شد.

وی ادامه داد: مشارکت شهروندان در اداره شهر ضروری است. مدل بروزرسانی وسایل حمل‌ونقل عمومی را نیز به رأی مردم و رانندگان محترم خواهیم گذاشت.

به دنبال «ارزان کردن» تهران هستیم

شهردار پایتخت با بیان اینکه به دنبال «ارزان کردن» تهران هستیم، خاطرنشان کرد: اینکه مردم بیش از ۶۰سال باید منتظر خریدن خانه بمانند، ظلم به آنهاست. قرارگاه جهادی مسکن با همین هدف تأسیس شد که مسیر خانه‌دار شدن مردم را هموار کند.

امضای تفاهم‌نامه برای ساخت بیش از ۴۰۰هزار واحد مسکونی

وی در توضیح بیشتر افزود: این کار را به چند طریق پی گرفته ایم؛ هم با تسهیل در روند «صدور پروانه»، هم شناسایی موقعیت‌های نوسازی در بافت فرسوده، تلاش کردیم به رونق صنعت ساختمان بپردازیم. برای ساخت بیش از ۴۰۰هزار واحد تفاهم‌نامه امضا شده است.

زاکانی در بخش دیگری از سخنانش به انجام پروژه‌های عمرانی در تهران پرداخت و تاکید کرد: با عدم ساخت ۹۸ «تقاطع» در بزرگراه‌های پایتخت، بیش از ۷۳۰کیلومتر راه اضافی به مردم تحمیل شده بود؛ بنابراین احداث ۱۵ تقاطع در نیمه اول امسال و ۲۳ تقاطع در نیمه دوم آغاز شد. عملیات عمرانی تعداد زیادی از این تقاطعات نیز در سال آینده شروع خواهد شد.

افزوده شدن فضای سبز پیرامون پایتخت در ۲ سال گذشته به اندازه کل دوران قبل از انقلاب

شهردار پایتخت گفت: در سال ۵۷ همه فضای سبز پیرامون تهران کمی بیش از ۲۷۰۰هکتار بود. فقط در دو سال گذشته ۲۷۵۰ هکتار فضای سبز جدید پیرامون تهران اضافه کردیم.

وی ادامه داد: توسعه فضای سبز پیرامونی تهران سال آتی نیز با اولویت «درختان مثمر» ادامه خواهد داشت. سیستم سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی تهران را با شرایط پارک‌های محلات تهران منطبق خواهیم کرد.

احداث ۲۰۰ هکتار شهرک فناوری در بوستان ولایت؛ به‌زودی

شهردار پایتخت با بیان اینکه کار بزرگی در زمان شهرداری قالیباف برای تبدیل فرودگاه قلعه‌مرغی به بوستان ولایت انجام شد، گفت: ۲۰۰هکتار شهرک فناوری نیز به‌زودی در این پارک احداث خواهد شد.

وی تصریح کرد: هدف تبدیل امکانات شهرداری به قطب‌های گردشگری است؛ مانند «روددره فرحزاد» که در آینده نزدیک به عنوان پارک تقدیم مردم خواهد شد.

بنا بر اعلام سایت شهر، زاکانی در پایان افزود: با مساعدت نیرو‌های نظامی، احداث آزادراه شهید شوشتری و امتداد بزرگراه یادگار امام (ره) آغاز شده و پادگان دوشان‌تپه و ۰۶ و مجموعه جنگ‌افزارسازی نیز به فضای سبز تبدیل می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر