تیتر امروز

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
شناسایی عاملان مسمومیت دانش‌آموزان ادامه دارد

وحیدی: تلاش برای هراس‌افکنی بین دانش‌آموزان دختر نابخشودنی است

احمد وحیدی، وزیر کشور درباره موضوع مسمومیت‌های سریالی در مدارس دخترانه ایران، گفت: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی کشور، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند. همچنان کار‌های مربوط به شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد و مسئولان مربوطه نیز کاملا در میدان هستند و مراحل بعدی به اطلاع هم‌وطنان خواهد رسید. کسانی که عامدانه و با طراحی، اقدام به مسمومیت دانش‌آموزان کردند، جنایت بزرگی کرده‌اند و تلاش برای هراس‌افکنی در بین دانش‌آموزان به ویژه دختران بسیار کار نابخشودنی است.

کد خبر: ۱۴۶۳۰۸
۱۸:۰۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱

وحیدی: شناسایی عاملان مسمومیت دانش‌آموزان ادامه دارد

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند.

احمد وحیدی عصر امروز (۱۶ اسفندماه) در حاشیه افتتاح مرکز ۱۶۰ تختخوابی آنکولوژی بیمارستان، ولی عصر (عج) زنجان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی کشور، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند.

وزیر کشور تاکید کرد: همچنان کار‌های مربوط به شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد و مسئولان مربوطه نیز کاملا در میدان هستند و مراحل بعدی به اطلاع هم‌وطنان خواهد رسید.

وی افزود: کسانی که عامدانه و با طراحی، اقدام به مسمومیت دانش‌آموزان کردند، جنایت بزرگی کرده‌اند و تلاش برای هراس‌افکنی در بین دانش‌آموزان به ویژه دختران بسیار کار نابخشودنی است.

این مسئول در رابطه با آخرین وضعیت مرز ایران و افغانستان، تصریح کرد: مرز ایران و افغانستان مرز امنی است، ولی چندین بار شاهد بودیم کسانی در مرز به دلیل عدم توجیه و سوء‌نظری که در برخی از آن‌ها بوده، دست به اقداماتی زده‌اند که از طریق مسئولان به آنان تذکر داده شده و اصلاح شده و بابت اتفاق رخ داده نیز عذرخواهی شده است.

وزیر کشور با بیان اینکه حاکمان در افغانستان باید مراقبت کرده و افراد خود را توجیه کنند که مرتکب این اشتباهات نشوند، خاطرنشان کرد: گفتنی است برنامه کلی اسناد مرزی که از سابق بوده است ادامه خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد