تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پایان محدودیت سوختگیری؛ ارائه بنزین و گازوئیل به‌جز باک خودرو ممنوع است

طبق گفته اسدالله قلی‌زاده، رئیس صنف جایگاه‌داران ارائه بنزین و گازوئیل به جز باکِ خودرو ممنوع است و در شرایط کنونی در اکثر جایگاه‌های کشور ممنوعیتی برای سوختگیری نیست.

کد خبر: ۱۴۶۱۳۹
۱۱:۳۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

محدودیت سوختگیری برطرف شد؛ ارائه بنزین و گازوئیل به‌جز باک خودرو ممنوع است

دیدارنیوز: رئیس صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: ارائه بنزین و گازوئیل به جز باکِ خودرو ممنوع است، ولی پرسنل پمپ‌بنزین به‌اندازۀ محدود و کمتر از ۴ لیتر برای جابجایی خودرو‌های بنزینی در شرایط خاص همکاری می‌کنند.

اسدالله قلی‌زاده در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه در قسمت عرضه فرآورده‌های نفتی ۴۲۳۰ جایگاه و در بخش سی‌ان‌جی ۲۷۰۰ جایگاه در کشور فعال هستند که از ۱۵ اسفند وارد فاز اجرایی نوروز می‌شوند، اظهار کرد: در شرایط کنونی در اکثر جایگاه‌های کشور ممنوعیتی برای سوختگیری نیست و به جز استان‌های مرزی در اکثر استان‌ها محدودیت سقف سوختگیری وجود ندارد و به مردم توصیه می‌کنیم در هنگام مراجعه به جایگاه با پرسنل همکاری لازم را داشته باشند.

وی گفت: سیاست دولت استفاده مردم از کارت سوخت شخصی است و توصیه ما هم همین است چرا که امکان رهگیری و رسیدگی به شکایات احتمالی در مواردی که با کارت سوخت شخصی سوختگیری انجام شده باشد سریع‌تر و دقیق‌تر است.

وی در خصوص مکمل‌هایی که در جایگاه‌های سوخت عرضه می‌شود، گفت: با اعلام و اصرار شرکت‌های تابعه وزارت نفت، خرید و فروش مکمل در جایگاه‌ها ممنوع است و فروش اجباری مکمل که توسط پلیس گزارش آن در محل با ذکر نام و کد ملی پرسنل نوشته شده باشد تعقیب قضایی به همراه دارد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها