تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

افزایش موارد سرخک در سال ۱۴۰۱

طلعت مختاری آزاد، رییس آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا و سرخک از افزایش موارد سرخک در کشور در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: ژنوتایپ‌های جدید آن از برخی کشور‌های همسایه مانند افغانستان و پاکستان وارد کشور ما می‌شوند.

کد خبر: ۱۴۶۰۶۳
۱۰:۰۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

افزایش موارد سرخک در سال ۱۴۰۱

دیدارنیوز: رییس آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا و سرخک با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ موارد سرخک در کشور افزایشی بوده است، گفت: با اینکه در ایران سرخک را حذف کرده‌ایم، اما ژنوتایپ‌های جدید آن از برخی کشور‌های همسایه مانند افغانستان و پاکستان وارد کشور ما می‌شوند.

طلعت مختاری آزاد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بیماری سرخک در کشور، گفت: ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت قرار دارد و در این منطقه از بین ۲۲ کشور، ایران سومین کشوری بود که تاییدیه حذف سرخک بعد از عمان و بحرین دریافت کرده است. تاییدیه حذف سرخک هر سه سال یکبار مورد بررسی قرار می‌گیرد و در سال جاری برای دومین بار تاییدیه حذف سرخک مورد تایید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بنابراین ما در مرحله حذف ویروس سرخک قرار داریم، گفت: البته وقتی از حذف سرخک در کشور صحبت می‌کنیم، به این معنا نیست که سرخک اصلا در ایران وجود ندارد، بلکه مفهومش این است که با توجه به ژنوتایپ و زیر مجموعه ژنو تایپ‌های متعددی که در کشور در حال چرخش هستند، ژنوتایپی به طور ممتد در طی سال در کشور در حال چرخش نباشد. در حالیکه بعضی ژنوتایپ‌ها که ممکن است غیربومی و در واقع وارداتی باشند، در زمان محدودی در کشور گردش دارند و سپس متوقف می‌شوند.

مختاری آزاد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ موارد سرخک در کشور افزایشی بوده است، گفت: در سال حدود ۱۲۰۰۰ نمونه که علایم تب و دانه‌های پوستی دارند، مورد آزمایش قرار می‌گیرد، اما متاسفانه در سال جاری تعداد موارد مثبت سرخک در مقایسه با سال گذشته بیشتر بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۲۰۰۳ واکسیناسیون همگانی علیه سرخک در کشور انجام شد، گفت: در عین حال به صورت پراکنده در برخی استان‌ها مانند خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و... که موارد سرخک در آن‌ها به دلیل هم‌مرزی با افغانستان و پاکستان بیشتر است، واکسیناسیون علیه این بیماری انجام می‌شود. واکسیناسیون سرخک هم عمدتا در کودکان انجام می‌شود و این واکسن در برنامه واکسیناسیون کشوری قرار دارد.

مختاری آزاد با بیان اینکه در کشور‌های افغانستان و پاکستان موارد سرخک زیاد است، گفت: بنابراین با اینکه ما سرخک را حذف کرده‌ایم، اما ژنوتایپ‌های جدید آن از این کشور‌ها وارد کشور ما می‌شوند. بر همین اساس هم هر ساله در تمام کشور بیماری سرخک پایش می‌شود و در صورت دیدن علائمی مانند تب و دانه زدن بر روی پوست، نمونه‌گیری انجام می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی