تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...

۲۲ بانک برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی

طبق اطلاعات منتشر شده، ١١ بانک جدید دیگر علاوه بر ١٠ بانک قبلی معرفی شده طی دو مرحله، جهت واریز وجه علی‌الحساب ۵۰۰ میلیون تومان، به سامانه فروش خودرو‌های وارداتی اضافه شد؛ بر این اساس جمعا ٢٢ بانک مورد تایید هستند.

کد خبر: ۱۴۵۸۷۶
۱۳:۵۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

لیست ۲۲ بانک برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی

دیدارنیوز: مرحله اول ثبت درخواست برای خرید خودرو‌های خارجی واردتی " ثبت‌نام و انجام فرآیند نوبت‌دهی متقاضیان است " که از ظهر روز شنبه (۶ اسفند ماه) آغاز شده و واریز و مسدود کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در حساب وکالتی فرد متقاضی نزد بانک‌های تعیین شده یکی از شرایط الزامی در این فرایند اعلام شده است.

همانطور که گفته شده بود، برای تحقق این پیش‌شرط ثبت‌نام در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی (موجودی حساب بانکی ۵۰۰ میلیون تومانی به طور علی‌الحساب)، متقاضیان بایستی با مراجعه به شعب بانک‌های منتخب (تجارت، ملت، صادرات، ملی و قرض‌الحسنه مهر ایران) فرم مسدودی ۵۰۰ میلیون تومان برای خرید خودروی خارجی را پر می‌کردند.

پس از آن، پنج بانک دیگر شامل بانک‌های سپه، کشاورزی، صنعت و معدن، رفاه و توسعه تعاون نیز معرفی شدند و این امکان برای متقاضیان فراهم شد که مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب‌های خود در این بانک‌ها مسدود کنند.

اکنون ١١ بانک جدید نیز به ١٠ بانک معرفی شده قبلی شامل اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پست بانک، دی، رسالت، رفاه کارگران، سرمایه، سینا، شهر، کارآفرین، مسکن و موسسه اعتباری ملل نیز اضافه شده‌اند.

بر این اساس متقاضیان می‌توانستند برای خرید خودرو‌های وارداتی از ظهر ۶ اسفند ماه برای ثبت درخواست خود به سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به آدرس saleauto.ir مراجعه کنند.

سایر شرایط عرضه، نحوه ثبت‌نام و هر آنچه که لازم است متقاضیان خرید خودرو‌های واردتی بدانند از لینک قابل مشاهده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور