تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خواستار مشارکت اعراب در هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران هستیم

عربستان: درخصوص پهپاد‌های ایران هشدار داده بودیم

«فیصل بن‌فرحان» وزیر خارجه عربستان، با اشاره به اینکه خواستار مشارکت اعراب در هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران هستیم، گفت: «پیش از این در خصوص پهپاد‌های ایران هشدار داده بودیم و اکنون این کشور در حال ضربه زدن به اوکراین است».

کد خبر: ۱۴۵۴۱۴
۰۹:۲۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱

عربستان: خواستار مشارکت اعراب در هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران هستیم

دیدارنیوز: وزیر خارجه عربستان با تکرار برخی مواضع زیاده‌خواهانه، خواستار مشارکت کشور‌های عربی در هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران شد.

«فیصل بن‌فرحان» وزیر خارجه عربستان با تکرار برخی مواضع زیاده‌خواهانه، خواستار مشارکت کشور‌های عربی در هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران شد.

وی گفت که از احیای برجام استقبال می‌کنیم، ولی این تصمیم باید با رویکردی جامع و مشارکت اعراب انجام شود.

بن‌فرحان همچنین برخی ادعا‌ها در خصوص استفاده از تسلیحات ایرانی در جنگ اوکراین را تکرار کرد و مدعی شد: «پیش از این در خصوص پهپاد‌های ایران هشدار داده بودیم و اکنون این کشور در حال ضربه زدن به اوکراین است».

وزیر خارجه عربستان افزود که روابط مسکو و ریاض خوب است و کشورش از گفتگو برای حل بحران اوکراین استقبال می‌کند.

بن فرحان همچنین گفت که در روابط خود با آمریکا، منافع ملی‌مان را رعایت می‌کنیم؛ با واشنگتن در برخی موضوعات اختلاف داریم و این امر علنی و مشهور است، ولی با آمریکا در خصوص موضوع امنیت و ثبات منطقه همکاری می‌کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها