تیتر امروز

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

برای سلامت قلب‌تان این غذاهای پرنمک را مصرف نکنید

محققان کانادایی اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل می‌دهند. پیتزا، نان‌ها، غذا‌های سرد، سوپ و بوریتو‌ها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.

کد خبر: ۱۴۵۳۸۷
۱۳:۵۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱

برای سلامت قلب‌تان این ۱۵ غذای پرنمک را مصرف نکنید

دیدارنیوز: دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

به گزارش مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیه‌ای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل می‌دهند. پیتزا، نان‌ها، غذا‌های سرد، سوپ و بوریتو‌ها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.

در صدر این لیست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و پس از آن نان‌ها و رول‌ها با ۴.۷ درصد قرار دارند.

سپس غذا‌های سرد و گوشت‌های پخته شده با ۴.۶%؛ سوپ با ۴.۴٪؛ بوریتو و تاکو با ۴.۳%؛ تنقلات شور با ۴.۱%؛ و طیور ۴% قرار دارند.

نیمه انتهایی لیست که بین ۱.۵ تا ۳.۱ درصد سدیم مصرفی را شامل می‌شود، پنیر؛ غذا‌های همراه با پاستا؛ برگر؛ غذا‌های مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی‌ها و کیک‌ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند.

برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از داده‌های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخ‌دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده‌اند گزارش کنند.

به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین‌های آموزشی و برچسب‌گذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تأثیر کمی داشته است.

سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کنند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی کاهش یابد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی