تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

هواشناسی ایران؛ از بارش برف و باران تا خیزش گرد و خاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در غالب نقاط کشور و وزش باد و خیزش گرد و خاک در برخی مناطق خبر داد.

کد خبر: ۱۴۵۲۵۳
۰۹:۲۱ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ بارش برف و باران

دیدارنیوز: صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۲۶ بهمن) در مناطقی از جنوب غرب، مرکز، شمال شرق، شمال فارس، مرکزی، قم، شمال یزد، برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل سمنان تهران و البرز بارش باران و برف، وزش باد و در برخی نقاط رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز شدت بارش در شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و غرب اصفهان، شرق لرستان و شمال خراسان رضوی است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا به ایسنا گفت: پنجشنبه (۲۷ بهمن) در نوار شمالی کشور همچنین در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و بوشهر، جنوب اصفهان و یزد بارش رخ می‌دهد.

وی افزود: جمعه (۲۸ بهمن) در برخی مناطق فارس، شمال کرمان، خراسان رضوی، مازندران، گلستان و شمال خراسان جنوبی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شنبه و یکشنبه (۲۹ و ۳۰ بهمن) در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آرام خواهد بود

به گفته ضیاییان طی دو روز آینده در جنوب، شرق و جنوب شرق، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در البرز، تهران و سمنان در برخی ساعات وزش باد به نسبت شدید تا شدید همراه با خیزش گردوخاک در برخی مناطق پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده خلیج فارس مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۷ بهمن) کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و روز جمعه (۲۸ بهمن) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۶ و ۲۷ بهمن) بندرعباس با دمای ۲۹ درجه سانتیگراد گرمترین و ارومیه با دمای ۱۱- و ۱۰- و زنجان با دمای ۱۱- و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور