تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
از این ظلم و بی عدالتی شما آقایان باید به کجا شکایت ببریم؟

انتقاد شدید استقلال از محرومیت ساپینتو؛ شرایط تیم‌های محبوب آقایان مطلوب نیست!

باشگاه استقلال در اعتراض به محرومیت ساپینتو بیانیه‌ای صادر کرد و نوشت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که اعتقاد دارد سرمربی استقلال باید بابت شادی خود محروم شود، چرا در قبال رفتار‌های تحریک آمیز سایر مربیان و بازیکنانی که با دست، هواداران را تحریک می‌کنند یا به سینه داور می‌زنند، سکوت اختیار کرد؟! درست زمانی که استقلال به روز‌های خوب خود بازگشته و به نظر می‌رسد تیم‌های محبوب برخی آقایان شرایط مطلوبی ندارد، عجیب‌ترین سنگ اندازی ممکن انجام شده و خواستار توضیحات قانع کننده از جانب کمیته انضباطی برای این حکم عجیب و غیر منصفانه هستیم.

کد خبر: ۱۴۵۲۰۱
۱۱:۱۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

انتقاد شدید استقلال از محرومیت ساپینتو؛ تیم‌های محبوب آقایان شرایط مطلوبی ندارند!

دیدارنیوز: پس از اظهارات علی فتح‌الله زاده، مدیرعامل استقلال در انتقاد از حکم محرومیت ساپینتو، سرمربی تیم استقلال، این باشگاه یک بیانیه صادر کرد.

رسانه رسمی باشگاه استقلال نوشت: «کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، در حکمی عجیب سرمربی استقلال را بابت اتفاقات دیدار با مس کرمان، با دو جلسه محرومیت روبه‌رو کرده است! حکمی بسیار دور از انتظار که مشخص نیست مبنای آن چه بوده و بر چه اساسی صادر شده است.

در خصوص دیدار با مس، به اندازه کافی صحبت شده و تصاویر هم گویا است و این سوال همچنان وجود دارد که ریکاردو ساپینتو به چه جرمی باید محروم شود؟

آیا از نظر کمیته انضباطی، این عدالت است که سرمربی استقلال هم مضروب شود، هم اخراج و هم محروم؟! شادی گل سرمربی استقلال، رو به سکونشینان استقلال و اعضای کادر و بازیکنانی که پشت نیمکت و روی سکو‌ها نشسته بودند، انجام شد که زمان خروج ساپینتو از زمین، او را تشویق می‌کردند.

با چه متر و معیاری، تقسیم شادی با هواداران و سکو نشینان، محرومیت دارد؟!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که اعتقاد دارد سرمربی استقلال باید بابت شادی خود محروم شود، چرا در قبال رفتار‌های تحریک آمیز سایر مربیان و بازیکنانی که با دست، هواداران را تحریک می‌کنند یا به سینه داور می‌زنند، سکوت اختیار کرد؟!

جرم ساپینتو فقط شادی کردن با هواداران بوده و بابت کار نکرده، محروم شده است.

درست زمانی که استقلال به روز‌های خوب خود بازگشته و به نظر می‌رسد تیم‌های محبوب برخی آقایان شرایط مطلوبی ندارد، عجیب‌ترین سنگ اندازی ممکن انجام شده و خواستار توضیحات قانع کننده از جانب کمیته انضباطی برای این حکم عجیب و غیر منصفانه هستیم.

این برای اولین بار در فوتبال است که یک مربی در یک مسابقه هم مضروب می‌شود، هم بی دلیل اخراج می‌شود و بدون هیچ دلیلی محروم! آن هم در حالی که کمیته انضباطی چشمانش را روی تحریکات و حرکات غیر ورزشی سایر بازیکنان و مربیان بسته است.

کمیته انضباطی به جای برخورد با مربیانی که همواره در محوطه فنی رقیب حضور دارند و با جنجال سازی و دعوا به دنبال نتیجه گیری هستند، سرمربی استقلال را به علت شادی مقابل هوادارانش، محروم کرده است.

سوال اصلی امروز ما این است که از این ظلم و بی عدالتی شما آقایان باید به کجا شکایت ببریم؟»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها