تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

کارشناس داوری: گل هوادار به پرسپولیس باید مردود می‌شد

حیدر سلیمانی معتقد است داور دیدار پرسپولیس و هوادار ضمن اینکه باید وقت‌های تلف شده بیشتری برای دو نیمه در نظر می‌گرفت، روی گل هوادار هم مرتکب اشتباه شد.

کد خبر: ۱۴۵۱۷۰
۱۹:۴۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱

کارشناسی داوری: گل هوادار به پرسپولیس باید مردود می‌شد

دیدارنیوز: در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پرسپولیس در خانه میزبان هوادار بود که با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و از صدر جدول پایین آمد. حیدر سلیمانی، کارشناس داوری درباره عملکرد حسن اکرمی، داور این دیدار گفت که گل هوادار باید از سوی داور مردود می‌شد.

سلیمانی در گفتگو با ایسنا، درباره صحنه‌های مشکوک این بازی گفت: در دقایق ابتدایی بازی، داور به یحیی گل‌محمدی تذکر داد که کاپشن خود را عوض کند، چون همرنگ لباس بازیکنان هوادار بود و باعث خطای دید کمک داور دوم می‌شد و او هم به درستی اطاعت کرد. در دقیقه ۲۲، خطا روی دیاباته دیده نشد که باعث خون‌ریزی سرش هم شد و باید بازیکن هوادار اخطار می‌گرفت.

او ادامه داد: دقیقه ۳۸ اسماعیلی‌فر روی بازیکن هوادار خطا کرد، اما نیازی به اخطار نبود و شاید داور کارت زرد را برای اعتراض به او داده باشد. در دقیقه ۴۰، اکرمی در کنار زمین بیش از حد با نیمکت هوادار حرف زد که باعث اعتراض بازیکن پرسپولیس هم شد و کارت زرد هم گرفت، اما اکرمی نسبت به اتلاف وقت، بیش از حد خون‌سرد بود و باید در هر دو نیمه ۷، ۸ دقیقه وقت تلف شده می‌گرفت.

سلیمانی همچنین درباره صحنه مصدومیت بیرانوند گفت: در اواخر نیمه اول بیرانوند سرنگون شد، اما برخورد با بازیکن هم‌دسته بود و خطایی رخ نداد، اما داور باید بازی را متوقف می‌کرد تا به وضعیت او رسیدگی شود.

این کارشناس داوری درباره نیمه دوم بازی نیز گفت: در دقیقه ۷۸، محمد عمری داخل محوطه جریمه هوادار سرنگون شد و اعتقاد به پنالتی داشت، اما ادامه بازی تصمیم درستی بود که داور گرفت. در دقیقه ۸۰، پورعلی‌گنجی با دست به سینه مهاجم هوادار زد و خطا کرد، اما شدت خطا به حدی نبود که بازیکن هوادار نشان داد.

او درباره تک گل بازی هم توضیح داد: قبل از گل هوادار، شماره ۲۰ این تیم روی بازیکن پرسپولیس خطا کرد که داور ندید و در ادامه همان توپ به گل هوادار تبدیل شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها