تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
خارجی یا ایرانی

از سرمربی تیم‌ملی چه خبر؟

در شرایطی که مدت‌هاست جام جهانی ۲۰۲۲ به پایان رسیده و کی‌روش هم به تازگی سرمربی قطر شده، همچنان خبری از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی نیست.

کد خبر: ۱۴۵۱۰۴
۱۹:۲۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱

از سرمربی تیم‌ملی چه خبر؟

دیدارنیوز: با وجود آنکه به نظر می‌رسید تصمیماتی درباره انتخاب سرمربی تیم ملی در جلسه هیات‌رئیسه گرفته شود، اما این اتفاق رخ نداد.

هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال امروز در شهر چوار استان ایلام تشکیل جلسه داد. در حالی رئیس، نواب او و اعضای هیات‌رئیسه عازم استان ایلام شدند که با توجه به سالگرد فاجعه بمباران زمین فوتبال در سال ۱۳۶۵ در شهر چوار، مراسمی ویژه به مناسبت این رویداد تلخ پیش از جلسه هیات‌رئیسه برگزار شد. جلسه امروز، نخستین جلسه هیات‌رئیسه در خارج از شهر تهران بود که در نوع خود جالب‌توجه به نظر می‌رسید و با توجه به شرایط تیم ملی، انتظار می‌رفت که در جلسه امروز بحث اصلی درباره انتخاب سرمربی جدید باشد.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال بار‌ها در روز‌های اخیر در واکنش به عدم انتخاب سرمربی تیم ملی اعلام کرده بود که فدراسیون به دنبال یک تصمیم عجولانه نیست؛ البته که تاج همواره سعی کرده تا در پاسخ به اینکه سرمربی بعدی تیم ملی داخلی است یا خارجی، پاسخ شفافی ندهد. هر چند که در نقطه مقابل، حمید سجادی وزیر ورزش‌وجوانان درباره آخرین وضعیت تیم ملی مدعی شده بود که در شرایط کنونی به نظر می‌رسد انتخاب سرمربی داخلی بهتر باشد!

اظهارات گُنگ آقای سخنگو؛ اصلاً صحبتی نشد؟

خبرنگاران با توجه به بُعد مسافت و مشکلات پروازی برای حضور در استان ایلام جهت پوشش جلسه هیات‌رئیسه، عازم این استان نشدند و سایت فدراسیون فوتبال، دقایقی بعد از اتمام جلسه هیات‌رئیسه، ویدئویی را منتشر کرد که در آن، احسان اصولی سخنگوی فدراسیون فوتبال با کلی‌گویی به نظر می‌رسید قصد داشت تا به نوعی روی موضوع انتخاب سرمربی تیم ملی سرپوشی بگذارد و طوری نشان بدهد که گویا در این جلسه صحبتی به میان نیامده است!

اصولی بعد از جلسه هیات‌رئیسه گفت: «مباحثی درباره آئین‌نامه و اساسنامه هیئت‌های استانی طرح و قرار شد در بخش‌هایی کار کارشناسی بیشتری صورت گرفته و در جلسات آینده مجدد ارائه شود. همچنین در حوزه گزارش‌های مالی و بودجه فدراسیون فوتبال بحث و گفتگو شد و اعضای هئیت رئیسه مصوباتی داشتند».

سخنگوی فدراسیون فوتبال بدون اشاره به تصمیم‌گیری درباره آینده تیم ملی توضیح داد: «در این جلسه در خصوص برخی تیم‌های مرتبط با فدراسیون فوتبال، قرارداد‌ها و تمدید آن و نحوه کار کردن با مربیان بحث شد و مصوباتی به تصویب رسید».

شفاف‌سازی به سبک عضو هیات‌رئیسه؛ شاید سرمربی بعدی خارجی باشد!

طهمورث حیدری عضو هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال، ساعتی بعد از اتمام جلسه و در شرایطی که رسانه‌ها به دنبال خبری موثق درباره آینده نیمکت تیم ملی بودند، در گفتگو با خبرگزاری ایرنا نسبت به جلسه برگزار شده در شهر چوار توضیحاتی را ارائه کرد. حیدری با تایید این مسئله که در جلسه امروز پیرامون آینده نیمکت تیم ملی مباحثه انجام شده، گفت: «در این جلسه وارد جزئیات انتخاب سرمربی تیم ملی بزرگسالان نشدیم و مهدی تاج (رئیس فدراسیون) توضیحات کلی درباره مذاکره با گزینه‌های داخلی و خارجی عنوان کرد».

حیدری درباره اینکه چه کسانی کاندیدای نیمکت سرمربی تیم ملی هستند، گفت: «در جلسه امروز اسامی گزینه‌های مورد نظر مطرح نشد و قرار شد رئیس فدراسیون در جلسات بعدی درباره نتیجه مذاکراتش گزارشی را ارائه بدهد و گزینه نهایی را به هئیت رئیسه معرفی کند تا درباره سرمربی جدید تصمیم‌گیری شود».

عضو هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا سرمربی بعدی تیم ملی داخلی خواهد بود، پاسخ داد: «در این جلسه تاج هم بحث گزینه‌های داخلی و هم خارجی را مطرح کرد و هنوز جمع‌بندی برای انتخاب گزینه داخلی توسط رئیس فدراسیون صورت نگرفته است».

با توجه به صحبت‌های طهمورث حیدری، به نظر می‌رسد برخلاف گفته‌های قبلی، پرونده انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی فوتبال ایران بسته نشده و به نظر می‌رسد که اعضای هیات‌رئیسه و به‌ویژه مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال نیم‌نگاهی به انتخاب سرمربی خارجی دارند و در صورت فراهم شدن شرایط، احتمال انتخاب یک جانشین خارجی برای کارلوس کی‌روش دور از ذهن نیست.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان