تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

رئیسی: امدادرسانی به زلزله‌زدگان خوی با جدیت دنبال شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت با اشاره به تشکیل کارگروه پیگیری توصیه‌های رهبری در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعتی، بر تداوم امدادرسانی به زلزله‌زدگان خوی تا سامان یافتن وضعیت آسیب‌دیدگان تاکید کرد.

کد خبر: ۱۴۴۵۷۷
۱۲:۴۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱

رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های صنعتی کشور، معاون اول رئیس جمهور را مامور تشکیل کارگروهی برای پیگیری تحقق توصیه‌های ایشان و همچنین مطالبات فعالان اقتصادی و تولیدگران کرد.

سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت با اشاره به گزارش معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور از روند رسیدگی به وضعیت زلزله‌زدگان خوی، بر تداوم امدادرسانی تا سامان یافتن وضعیت آسیب‌دیدگان از این حادثه تاکید کرد.

رئیس جمهور در این جلسه همچنین با اشاره به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های صنعتی کشور، معاون اول رئیس جمهور را مامور تشکیل کارگروهی برای پیگیری تحقق توصیه‌های ایشان و همچنین مطالبات فعالان اقتصادی و تولیدگران کرد.

رئیسی تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی را یکی از انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های برنامه هفتم توسعه از دولت برشمرد و از مسئولان حوزه‌های مختلف همچون نفت، صنعت، معدن و کشاورزی خواست که با کار و تلاش شبانه‌روزی، در جهت افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری در راستای تحقق این خواسته تلاش کنند.

رئیس جمهور اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را نیز از دیگر مطالبات مقام معظم رهبری از دولت عنوان و بر لزوم پیگیری و همکاری همه دستگاه‌ها با سازمان برنامه و بودجه کشور در این خصوص تاکید کرد تا موضوع به‌زودی در جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح گردد.

رئیس جمهور در ابتدای این نشست با تبریک آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، آن را میراث امام راحل و ثمره خون مطهر شهدا و احیاگر هویت اسلامی ملت ایران دانست و تاکید کرد: بهترین شکرگذاری این نعمت الهی آن است که خود را مدیون انقلاب اسلامی بدانیم و در هر مسئولیتی همه تلاش خود را برای پاسداری از این دستاورد عظیم به کار گیریم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها