تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

رئیسی: رشد اقتصادی با همکاری بخش‌های علمی و فرهنگی قابل تحقق است

ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: رشد اقتصادی که در سیاست‌های برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی شده است با نقش‌آفرینی و همکاری بخش‌های علمی و فرهنگی کشور قابل تحقق خواهد بود.

کد خبر: ۱۴۴۵۳۷
۲۰:۱۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت مشارکت فعال دبیرخانه و اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در تهیه پیوست فرهنگی برای برنامه‌ها و طرح‌های اقتصادی تاکید و همچنین تحقق رشد اقتصادی و اجرای این برنامه‌ها از جمله برنامه هفتم توسعه را مستلزم نقش‌آفرینی و همکاری دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور دانست.

سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، مشارکت فعال دبیرخانه و اعضای این شورا را در تهیه پیوست فرهنگی برای برنامه‌ها و طرح‌های اقتصادی ضروری دانست و گفت: تهیه پیوست فرهنگی جامع در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی از جمله موضوع رشد اقتصادی پیش‌بینی شده بر مبنای رونق تولید و اشتغال دانش‌بنیان و همچنین تدوین برنامه هفتم توسعه کشور از وظایف دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است که تحقق آن مشارکت کامل اعضای شورا را می‌طلبد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تلاش دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی برای تحقق رشد اقتصادی کشور افزود: رشد اقتصادی که در سیاست‌های برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی شده است با نقش‌آفرینی و همکاری بخش‌های علمی و فرهنگی کشور قابل تحقق خواهد بود.

در ابتدای جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گزارش‌هایی از برگزاری رشته‌های مختلف هنری جشنواره فجر و نیز جایزه ادبی جلال آل‌احمد ارائه شد.

اعضا در ادامه در رسیدگی به موضوع «سیاست‌ها و ضوابط کیفیت‌بخشی زیرنظام تعلیم و تربیت» به عنوان دستور اصلی جلسه به بررسی مباحثی مثل ۱- نظام جذب و حفظ اعضای هیئت علمی، ۲- بهبود ظرفیت‌های شغل معلمی، ۳- ساماندهی نظام سنجش و پذیرش تربیت معلم، ۴- نظام ارزشیابی مستمر صلاحیت علمی معلمان و ۵- نظام‌نامه فرهنگی در سه سطح دانشجومعلمان، اساتید و کارکنان پرداختند که تصویب آن‌ها در جلسات آتی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پیگیری خواهد شد.

امروز همچنین در جلسه شورای معین شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه «جایزه جهانی دوسالانه امام خمینی (ره)» مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و نهایتا به تصویب رسید.

بر این اساس، این جایزه هر دو سال یکبار به شخصیت‌هایی که در ساحت علمی اندیشه یا سیره عملی امام خمینی (ره) اثر و فعالیت قابل قبولی داشته باشند، تعلق خواهد گرفت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر