تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

سفیر اسپانیا: باشگاه محبوب من در ایران، پرسپولیس است

آنخل لوسادا فرناندز، سفیر اسپانیا در ایران که یک رئالی سرسخت است، در دیدار با مدیرعامل پرسپولیس گفت: باشگاه محبوب من در ایران، پرسپولیس است و امیدوارم بین پرسپولیس و باشگاه‌های اسپانیایی ارتباط ایجاد شود.

کد خبر: ۱۴۴۵۳۶
۲۰:۰۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

سفیر رئالی اسپانیا: باشگاه محبوب من در ایران، پرسپولیس است

دیدارنیوز: سفیر اسپانیا در ایران، امروز در باشگاه پرسپولیس حضور پیدا کرد. وی در گفتگو با رضا درویش از علاقه به کمک در جهت توسعه فوتبال در ایران و ایجاد ارتباط بین سرخپوشان با باشگاه‌های اسپانیایی در این راستا گفت.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سفیر اسپانیا امروز (سه‌شنبه) در باشگاه پرسپولیس حضور پیدا کرد و ضمن دیدار با رضا درویش، دو طرف درباره مسایل مورد علاقه در حوزه ورزش، از جمله ایجاد ارتباط بین باشگاه پرسپولیس و باشگاه‌های اسپانیایی و امکان استفاده از تجارب و تخصص فوتبال آن کشور برای توسعه فوتبال در ایران، گفتگو کردند.

در این ملاقات، افشین پیروانی مدیر تیم، مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی، امیر علی حسینی مدیرامور بین‌الملل باشگاه و په‌په لوسادا، عضو کادر فنی و مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس نیز حضور داشتند.

مسایل ورزشی از جمله هماهنگی‌ها برای فراهم آمدن شرایط همکاری بین باشگاه پرسپولیس و باشگاه‌های اسپانیایی به‌ویژه در بخش‌های آموزشی، توسعه فوتبال و فوتبال پایه، از موارد مورد بحث بود. در این نشست صمیمانه همچنین درباره بررسی امکان برگزاری دیدار‌های دوستانه صحبت شد.

آنخل لوسادا فرناندز که خود یک رئالی سرسخت است در بخشی از صحبت‌های خود در جریان این دیدار اظهار داشت: باشگاه محبوب من در ایران، پرسپولیس است. من خیلی خوشحال هستم که امروز این جا حضور دارم. امیدوارم بتوانم در جهت کمک به توسعه فوتبال در ایران و ارتباطات اجتماعی دو کشور باعث ایجاد روابط بین باشگاه پرسپولیس و باشگاه‌هایی مطرح در اسپانیا شوم.

وی ادامه داد: فوتبال ابزاری قدرتمند برای گرد هم آوردن مردم با سلایق و فرهنگ‌های مختلف و ایجاد گفتمان مشترک ورزشی است. ما خوشحال هستیم که په‌په لوسادا، حضور فعالی در فوتبال ایران دارد.

در این ملاقات مدیرعامل پرسپولیس نیز ضمن خیر مقدم به سفیر اسپانیا در کشورمان و تشکر از وی به خاطر حضور در باشگاه، گفت: ما در باشگاه پرسپولیس واقعا خواهان و مشتاق ارتباط با باشگاه‌ها از لیگ‌های معتبر، به ویژه اسپانیا به منظور استفاده از دانش و تجربه در بخش‌های اقتصاد، آموزش، فوتبال پایه و حرفه‌ای‌سازی هستیم. امیدواریم با کمک سفیر که خود ورزشی هستند، امکان چنین همکاری‌هایی فراهم شود.

وی همچنین با اشاره به حضور په‌په لوسادا در کادر فنی، افزود: وی شخصیت بالایی دارد و با توجه به تخصصی که دارد، امیدواریم در کنار هم قهرمانی پرسپولیس را تجربه کنیم و آن را جشن بگیریم.

مربی اسپانیایی پرسپولیس هم در جریان این دیدار اظهار کرد: پرسپولیس تیم شماره یک ایران است. خوشحال هستم و افتخار می‌کنم که در تیم شماره یک که محبوب‌ترین نیز هست، حضور دارم و فعالیت حرفه‌ای خود را دنبال می‌کنم.

گفتنی است در پایان دیدار امروز رضا درویش هدایایی را به رسم یادبود تقدیم سفیر اسپانیا در ایران کرد که پیراهن شماره ده سرخپوشان منقش به نام خود سفیر جزو آن‌ها بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی