تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

جنگ اوکراین؛ جنگنده «اف ۱۶» وارد می‌شود؟

آیا آمریکا پس از سامانه پاتریوت و تانک‌ آبرامز، جنگنده «اف ۱۶» هم به اوکراین خواهد داد؟ در حالی که تجاوز نظامی روسیه به اوکراین همچنان ادامه دارد، مسئولان اوکراینی بار دیگر خواستار دریافت جنگنده‌های «اف ۱۶» از آمریکا و آلمان شده‌اند.

کد خبر: ۱۴۴۴۰۷
۰۸:۴۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

جنگ اوکراین؛ جنگنده «اف ۱۶» وارد می‌شود؟

دیدارنیوز: گروهی از مقام‌های نظامی آمریکا به طور غیرعلنی از طرح تحویل هوایپما‌های جنگنده به اوکراین حمایت می‌کنند.

پایگاه اینترنتی «پولیتیکو» در حالی این خبر را به نقل از سه مقام آگاه از جلسات پنتاگون منتشر کرد که مسئولان اوکراینی بار دیگر خواستار دریافت جنگنده‌های «اف ۱۶» از آمریکا و آلمان شده‌اند. واشنگتن و برلین چند روز پیش با تحویل تانک‌های «آبرامز» و «لئوپارد ۲» به کی‌یف موافقت کرده بودند.

این در حالی است که ایالات متحده و آلمان پیش از این تحویل تانک به اوکراین را رد می‌کردند و اولویت را با تحویل سلاح‌های توپخانه‌ای و سامانه دفاع هوایی می‌دانستند.

یک مقام آگاه آمریکایی که نخواست نامش فاش شود تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی درباره تحویل جنگنده‌های «اف ۱۶» به اوکراین گرفته نشده است. او با این حال افزود: «فکر نکنم ما مخالف آن باشیم.»

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا ماه گذشته در جریان سفر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین به واشنگتن اعلام کرده بود که ایالات متحده سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» را به کی‌یف تحویل خواهد داد.

از سوی دیگر یک مقام عالی‌رتبه اوکراینی روز شنبه اعلام کرد که کشورش در حال گفتگو‌های «سریع» با متحدان غربی‌اش است تا موشک‌های دوربرد و هواپیما‌های نظامی دریافت کند.

بنا به گزارش‌ها اوکراین فهرستی ۵۰ نفره از خلبانان نظامی خود را برای یادگیری پرواز با جنگنده‌های «اف ۱۶» مد نظر دارد. این در حالی است که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا نگران واکنش مسکو به تحویل جنگنده‌های «اف ۱۶» به اوکراین است. واشنگتن تهدید‌های ضمنی روسیه به استفاده از سلاح هسته‌ای را فراموش نکرده است هرچند احتمال وقوع جنگ هسته‌ای بر سر تحویل جنگنده‌هایی را که اولین بار در دهه ۱۹۸۰ ساخته شده است زیاد نمی‌داند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور