تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

هوای تهران؛ تداوم آلودگی و بارش برف در ارتفاعات

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان تداوم آلودگی هوا طی امروز، وزش باد در نیمه‌جنوبی و بارش برف و کولاک در ارتفاعات همچنین افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۴۴۳۰۴
۱۳:۴۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

هوای تهران؛ تداوم آلودگی و بارش برف و کولاک در ارتفاعات

دیدارنیوز: با بررسی نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی مدل‌های پیش‌یابی عددی برای امروز (۸ بهمن) به دلیل استمرار پایداری نسبی جو، عدم وزش باد قابل ملاحظه، ماندگاری هوای سرد در مناطق پرتردد شهری پرجمعیت و صنعتی استان ادامه انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

از روز یکشنبه تا چهارشنبه (۹ تا ۱۲ بهمن) با فعالیت متناوب سامانه بارشی شاهد وزش باد در نیمه‌جنوبی و ارتفاعات، گاهی وزش باد شدید، بارش باران و برف در ارتفاعات، بارش برف و پدیده مه گاهی توام با کولاک برف خواهیم بود.

برای امروز و فردا (۸ و ۹ بهمن) روند تدریجی افزایش نسبی دما سپس کاهش دما به ویژه روز سه شنبه (۱۱ بهمن) پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۹ بهمن) نیمه‌ابری تا ابری و غبار صبحگاهی، به‌تدریج وزش باد با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۱۰ بهمن) نیمه‌ابری تا ابری و در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و وزش باد در شب و مه رقیق با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۸ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق این گزارش، ایستگاه آبعلی با کمینه دمای منفی ۱۳- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد